Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13 éves húgom összejött egy 17 éves fiúval, aki velem egykorú. Nagyon felidegesített. Ugye ertitek miert?
Állj a húgod mellé... :)
13 volt a húgom, amikor a pasija 20... Én 19... A falat kapartam, a szemét tudtam volna szedni, mert idegesített, hogy konkrétan az én korombeli pasassal jött össze...
Anyáék az én egyetértésemmel (mármint én is csápoltam a szüleimmel) eltiltotta tőle... Ment a szökés, hazudozás...
Nem voltam a húgom mellett... Megszakadt a lánc.
A 14. szülinapja után kicsivel azt hazudta, hogy barátnőjéhez megy aludni. Le is beszélte anyum meg az anyja, de a húgom utolsó pillanatba azt mondta a barátnőjének, beteg lett...
Másnap a szüleim dolgoztak. Arra keltem fel hogy üvölt lenn a húgom... A srác lefektette, és szakított vele...
A kapcsolatom vele ott rendeződött, mert anyuék előtt kiáltam érte és vigasztaltam...
De bennem van, ha azon a vacsoránál nem anyuék, hanem mellé állok lehet nem történt volna meg. Végtére, minden fiatal tini tudja. A tiltott gyümölcs a legédesebb
13 évesen párkapcsolat? Én 13 évesen az ebneveldén neveltem a kutyáimat.
Gondolom egy 17 éves srác nem csak kézfogást és csókot akar...Igen leakarja majd fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!