Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én vagyok nagyon gyerekes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok nagyon gyerekes vagy ez mást is zavarna?

Figyelt kérdés
Én és a barátnőm is 16 évesek vagyunk. Most fogunk 3 hónapja járni. Nem rég elmondta nekem hogy nagyon utálja a múltját ugyanis egy embernek pár éve küldött magáról bikinis, alsóneműs képet. Engem ez nagyon nagyon bánt azóta mindig bennem van ez és rendesen rosszul érzem magam. Szerintetek én reagálóm túl?
2020. júl. 27. 11:39
A kérdező szavazást indított:
Szakítanék vele
Nem szakítanék vele
Idővel megbocsátanék
Nagyon túlreagálom
70 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel ezelőtt történt, felejtsd el.... Akkor te még nem voltál, most vagy..... És szerintem mindennél jobban szeret, ne idegeskedj és ne bántson..... Örülj hogy mostmár a "tiéd"😉

16l

2020. júl. 27. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Pár éve???
2020. júl. 27. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon tul reagalod

Nekem meg tinderen is egy fehernemus kepem is kint van

2020. júl. 27. 12:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egyszer történt meg, valószínűleg ő is rájött hogy ez mekkora hiba volt. Olyan fiatalon valószínűleg fel se fogta még, mit csinál.

Egy második esélyt mindenki érdemel, tényleg nem ezen kellene múlnia a kapcsolatotoknak.

2020. júl. 27. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Még egy toxikus kisebbsegi komplexusos kisfiu. Szerintem ostorozd ezzel es utaltasd meg magad vele. Talan a kovi baratja nem lesz ilyen hisztis.
2020. júl. 27. 12:13
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Kuldott egy bikinis kepet? Te atyaeg, most mi lesz?xdd azt hittem mar valami olyan lesz, hogy lefekudt a postassal vagy valami...ki nem tojja le...
2020. júl. 27. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Úristen, bikinis kép. Ha strandra megy akkor apáca ruhában menjen vagy mi?
2020. júl. 27. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Le is feküdhetett volna vele,sőt másokkal is és ahoz se lenne közöd
2020. júl. 27. 15:02
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Gyerekes nagyon.
2020. júl. 27. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy gyerekes, egyszerűen csak a te keretedbe nem fér ez bele.

Ezért hlyeség a múltról beszélgetni, de érthető, hogy parázik a csajod, mert bosszúból feldobhatják, kitehetik a rosszlányokra vagy akárhová a képét - ezért nem szabad ilyen képeket küldözgetni SENKINEK!

Én úgy gondolom, hogy ha te ezzel nem tudsz megbirkózni (márpedig a kérdésed erre utal), akkor keress egy rendes csajt, akinek van annyi esze, hogy ne osztogassa másoknak a bikinis vagy félpucér képeit és kész!

2020. júl. 27. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!