Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le?
19 évesek vagyunk, pettingelni szoktunk gyakran, már kb 4 hónapja, de a szexet még nem hozta fel a barátom, pedig én már arra vágyom.
Hogyan kezdeményezhetném lány létemre?
Meg ne haragudj, de érdekes egy kapcsolat lehet, ha annyi bizalom nincs meg köztetek, hogy ezt egymással és ne a GyK népével tárgyaljátok meg...
Egyébként gáznak nem tartom, hogy még nem feküdtetek le, bár az meglepett, hogy lány írta ki a kérdést.
19 éves korban gyakorlatilag túlteng a tesztoszteron a fiúkban, az nem normális, ha nem akar szexelni.
Emellett, ha nem szexeltek az nem is valami egészséges. Vagyis egészséges, de azt máshogy hívják: barátság.
Nálunk 2-3 hónap után volt téma a szex, de csak 10-11 hónapos együttlét után történt meg, mert várni szeretett volna. Én meg mivel szeretem még ma is, nem léptem félre 🤷🏻
De szerintem is (túlzottan) későn érő barátod van, ha ő nem, akkor neked kell felhozni a témát ahogy előttem is írták. Ennyi idő után nem kéne ennek tabunak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!