Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor számít barátnőnek?
Még nem volt barátnőm, de egy lánybarátommal járok egy suliba, és mondta, hogy lett barátja, ugye valentin stb.. Mikortól számít barátnőnek? Van egy csaj aki bejön, nincs pasija, de mondjuk ha elhívnám randira, nyilván először megismerkednék vele, mert annó kicsit féltem a lányoktól meg minden, nem voltam soha se az a helyes srác, de volt olyan, hogy 1-2 lány rám mosolygott.Mindegy. Ha elhívnám randira, nyilván először lenne a "first move",megérinteném, karkötőjét megnézném vagy lehet, hogy creepy de igazából én youtube-on tájlékozódok... Csak azért, hogy tudassam vele kicsit többet szeretnék majd, mint barátság, ha eljutnánk az először csókhoz akkor utána mi van. Hallottam, hogy nekem megkérdezni, hogy "Leszel a barátnőm" de hallottam olyat is, hogy egy lány kérdi meg a sráctól. Jobb tisztáznom az ilyen dolgokat, hogy ha odáig eljutnák akkor tudjak reagálni.
18 F
Kérdező milyen YouTube csatornákat nézel? Én is követek néhányat, de ezzel a témával még nem találkoztam.
#2 Nincs igazad. Van szex nélküli házasság is (bár az ritka).
Akivel jársz, megfogod a kezét, megcsókolod és megkérdezed, hogy járunk, leszel a barátnőm?
De őszintén szólva én úgy érzem, hogy te még nem állsz ezekre készen....
Az utolsó:
Huu, kaptam az ívet rendesen,de nincs tapasztalatom. Még szép, hogy nem állok készen erre. Nem is volt még barátnőm... Bennem minden megvan, hogy jó legyen a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!