Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen normális hogy barátod/barátnőd legyen?
Igazából több féle variációt hallottam: valakinek 12/13 éves amikor az első párkapcsolata van/volt, de van akinek 17/18 évesen.
Mennyi idősek voltatok az első párkapcsolatotoknál? Hány évesen normális hogy legyen az első?
Te hány éves vagy?
Mindenkinek...eljön a megfelelő idő..érettség a kapcsolatra.
18 éves talán.
12-13 ???
Az még gyerek!!
Szerintem kár elsietni és siettetni az eleje úgyis csalódás.
A kor nem függ össze az érettséggel. Szerintem simán van olyan, aki 12-13 éves korában kezdi. Én 15 éves koromban éreztem először, hogy nekem barátnőre lenne szükségem.
#5 13 éves korodban már nem vagy gyerek. Szerintem okés egy kapcsolat ebben a korban, az más kérdés, hogy szexelnek-e.
Hát az tuti, hogy ami manapság a tinilányoknál megy az nem normális!
12-13 évesen úgy kinézni, mint egy kva, fiúkat üldözni, nekik szerelmet vallani, gumi nélkül összefeküdni, aztán meg itt a gyakon aggódni, hogy terhes lehetsz-e és kiégni 20 éves korra - nos, ez igazán elborzasztó és nagyon remélem, hogy a kedves kérdezőnek több esze lesz és nem követi a mai trendet!
Lehet álmodozni, szerelmesnek lenni kortól függetlenül, de komoly kapcsolatra még akkor is éretlen egy gyerek és az meg nem igazi párkapcsolat, amikor a barátoddal hétvégén taliztok és jól megk.r hátulról is, de úgy, hogy neked iszonyúan fáj, de mégis eltűröd, mert nem akarsz kilógni az osztályodból és ciki a szüzesség....
Na, akkor ez normális? Nagyon nem!
És a gyerekek egymást hajszolják bele a kapcsolatokba, mert muszáj, mert akinek nincs barátja, azt kinézik, hát legyen már eszetek és ne erőszakoljátok meg se egymást se magatokat!
Meg kell várni a testi-lelki érettséget és az igazit.
Mindenki mondja hogy a kor nem számít
DE IGEN IS SZÁMÍT
Nem mindegy hogy van egy 13 éves kislány és neki egy huszon akár hány éves pasija
Csak arra fog annak a faszinak kelleni ez a kislány hogy a szüzességét elvegye tőle
16 éves vagyok és msot van az első párkapcsolatom
#8 ebben igazad van. De szerintem mondjuk egy 13 éves, és egy 15-6 éves kapcsolata releváns ebben a kérdésben.
Attól függ miről beszélünk. 13 évesen szerintem normális, ha olyan a kapcsolat, hogy egymás kezét fogják, és néha csókolóznak. Ha szexelnek is, az még korai.
#9 az a baj hogy a 16 éves is simán lefekteti a 13 éves kislányt
mert már a fiúknak ilyen korban kattog a fejükben a szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!