Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok hogy van/volt ez?
Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel, hogy lesz egy barátnőd.(vagy ha már van) Meddig várnátok(vártatok) az első együttléttel nagyjából? Vagy meddig lennétek hajlandóak várni? Aki válaszol, írjon kort is.2020. júl. 15. 01:03
2/7 Thispain válasza:
Attól függ, mennyire kívánnám, és mennyire kívánja a lány. Hallottam egyszer egy ismerkedéssel foglalkozó oldalon, hogy az együttlétet alapvetően az első randi utáni időszakban kb. az első adandó alkalommal érdemes végrehajtani(természetesen nem siettetve vagy kényszerből).
4/7 CS:GO Gege válasza:
Hello, nem kell erőltetni a dolgot, hogy ha nem akarod vagy a partnered nem akarja. Mind a ketten érezni fogjátok, hogy mikor jön el az a pillanat amikor készen álltok.
5/7 anonim válasza:
Embere válogatja, szűz lánynál megvárom még tényleg készen áll rá és nem erőltetem a dolgot, viszont sokszor rá lehet vezetni csókolózás közben is a lányokat. De ha már nem szűz az illető, akkor második-harmadik randin eddig mindig megtörtént, sőt volt olyan, hogy az elsőn is. 19/F
6/7 anonim válasza:
bármeddig, ameddig kívánja, hogy várjunk
43/F
7/7 anonim válasza:
8 hónapja vagyunk együtt és még nem volt szex mert még nem találja hogy itt lenne az ideje
Addig várok rá ameddig kell.
Én:16F barátnőm:16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!