Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy kellene megmondanom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene megmondanom, hogy már készen állok a szexre, ha ő még várna?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, de ő a kapcsolatunk elején megmondta, hogy 1 évet várjunk a szexszel. Én is akkor azt mondtam, hogy 1 év, de most már nem így látom.

Ő már nem szűz, és azt mondta, azért nem akarja 1 évnél előbb, mert az előző barátnője nagy sebeket ejtett rajta, mert már a második hónapban szexeltek, és velem mindent máshogy akar, és különlegeset akar.

Hogy mondjam meg, hogy már készen állok rá?

17/L

2020. júl. 14. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a baratod meg szuz :) hidd el.
2020. júl. 14. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

Ez az egy év egy fasság, ha 2 hónap után érzi késznek magát, akkor 2 hónap, ha 5 év, akkor 5 év.

Nem tudom hogy tudja előre megmondani, hogy oké, én pont egy év múlva leszek készen a szexre.

A másik, hogy te 17 vagy, ő gondolom még idősebb is, ez így egyáltalán nem egészséges, hogy nem szexeltek. Jó, egészséges, de azt máshogy hívják. Ti barátok vagytok.

Ezeket a sebeket meg főként nem értem. Milyen sebeket ejtett rajta az előző barátnője? Nem volt jó az első szex? Azta. Elárulom, hogy az az emberek 99%-ának nem jó. Bele kell jönni, össze kell szokni a partnerrel, 17 évesen még persze hogy nem szexelsz olyan jókat.

A ti első szexeteknél sem lesz minden tökéletes, de majd belejöttök és nagyon élvezni fogjátok.

Azt meg nehezen hiszem el, hogy egy kamasz fiú nem akar szexelni.

2020. júl. 14. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A 2-es vagyok, most hogy ezt leírtam csak utána olvastam el az előző válaszát.

Ez eddig nem jutott eszembe, eléggé valószínű ez is.

Próbáld meg kérdezni, hogy milyen sebeket ejtett rajta, hogy miért nem akar szexelni.

2020. júl. 14. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Fogalmam sincs hogy ejthet sebeket egy kamasz fiún egy olyan szex, amit a barátnőjével hajtott végre, akit szépnek lát és nem kényszerítette senki.

Esetleg rájuk nyitott az apja.

Gondoskodj róla, hogy biztonságban érezze magát.

2020. júl. 14. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És arra nem gondoltok, hogy nem a szex ejtett rajta sebet, hanem lelkileg fajt neki? És itt sem a szexre gondolok.
2020. júl. 14. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én se gondoltam, hogy fizikai sebet ejtett rajta.

De akkor szerinted mi fájhatott neki ennyire lelkileg?

2020. júl. 14. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenki egyforma.

Lehet hogy neki sokkal jobban fáj az ami neked.

Lehet hogy megcsalta, hazudott neki, elárulta.

Nem tudom, ezt csak ő tudja.

Tulajdonképpen mi itt csak találgathatunk.

2020. júl. 14. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!