Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Nem vállal fel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem vállal fel a barátom mások előtt.

Figyelt kérdés
Már lassan 3 éve, hogy együtt vagyunk, ő mégis titokban akarja ezt tartani, nekem pedig már elegem lett a bujdosásból és a titkolózásból. Próbáltam rávenni mindennel hogy vallaljon fel szulei elott es mas elott is de sehogy se megy neki... Magyarázatot sem tud adni rá hogy miért nem.Engem pedig ezzel az őrületbe kerget és már mindjárt depresszios leszek miatta.. Nem akarom hogy vége legyen a kapcsolatnak de igy sem mehet tovább.. Mit tegyek?
2020. júl. 7. 17:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Dobd ki, akárhogy fáj...
2020. júl. 7. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak kíváncsiságból, de hol szoktatok találkozni? Sosem mentek át egyikőtökhöz sem?

A te családod ismeri?

Egyébként megértem hogy nehéz helyzet, mert nem akarod eldobni, ha már eddig jól érezted magad vele. Vagy radikális vagy és bekopogsz hozzájuk ahogy korábban írták, vagy megmondod neki, hogy ha még nem tetted meg hétvégén bemutatod a szüleidnek, ha ez már megvolt, akkor pedig azt, hogy hétvégén szeretnéd ha bemutatna otthon,addig tegyen rendet a fejében. Ha teljesen elutasító, akkor még húzhatod egy darabig, de ugyanaz lesz a vége..

2020. júl. 7. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Hiába pontozzák le a droidok a 10-est, rohadtul igaza van.

A barátainak és családjának valaki mást bemutatott már a (lehet sok közül) és furán jönne ki ha pl a barátnőjének mutatna be hogy szia ő itt a barátnőm xy.

Elég naív vagy hogy 3 évig tűrted hogy inkognitóba legyél.

2020. júl. 8. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!