Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Nem vállal fel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem vállal fel a barátom mások előtt.

Figyelt kérdés
Már lassan 3 éve, hogy együtt vagyunk, ő mégis titokban akarja ezt tartani, nekem pedig már elegem lett a bujdosásból és a titkolózásból. Próbáltam rávenni mindennel hogy vallaljon fel szulei elott es mas elott is de sehogy se megy neki... Magyarázatot sem tud adni rá hogy miért nem.Engem pedig ezzel az őrületbe kerget és már mindjárt depresszios leszek miatta.. Nem akarom hogy vége legyen a kapcsolatnak de igy sem mehet tovább.. Mit tegyek?
2020. júl. 7. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Mindkét barátnőmet két héten belül bemutattam a családomnak és ahogy kijött a lépés a barátaimnak is. A helyedben egy hónap után dobtam volna..
2020. júl. 7. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem dobd ki.

Rég meg kellett volna tenned.

Ilyen "kapcsolatot" nem normális, ilyen miatt nem kéne még sirni sem. Tegyél elé egy utolsó ultimátumot:Vagy bemutat másoknak vagy fel is út, le is út.

Attól, hogy egyedül leszel nem kell félni. Legyél kicsit szabad, bulizz, vagy barátokkal menj valamerre.

Aztán majd ha úgy érzed, akkor úgyis találsz valakit.

2020. júl. 7. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szégyellhet téged, még ha nem is vallja be (gondolom itt nem csak arról van szó, hogy pl. a szülei mit szólnak). Az én exem is valahogy így volt, egy év járás alatt egyszer sem találkoztam a szüleivel vagy barátaival (ő az enyémekkel igen). Nyilvánosan nem akarta megfogni a kezem és ha összefutottam vele valahol úgy tett, mintha nem venne észre. Ez a bujkálás hosszú távon semmiképpen nem jó, mert oké hogy ez nem feltétlen szakítóok, de milyen lehet egy olyan kapcsolatban élni, ahol nem vállalnak fel téged. Beszélj vele, hogy miért szégyelli a kapcsolatotokat.
2020. júl. 7. 18:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Állítólag nem engem szegyel hanem magát, és önértékelési gondjai vannak. Szüleivel nem jó a kapcsolata, én eddig elfogadtam igy, de nem bírom tovább.
2020. júl. 7. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Kopogtass be egyszer hozzájuk. Aztán mond el ki vagy.
2020. júl. 7. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy így bármi is változni fog, ha továbbra is vele maradsz.
2020. júl. 7. 18:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Ettől tartok énis, és nem tudom mihez kezdjek hogy rávegyem őt erre.
2020. júl. 7. 18:18
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
#7 semmit. Dobd ki. Ne legyél már ennyire lábtörlő.
2020. júl. 7. 18:20
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

Ez egyáltalán nem normális.

Már csak azért sem, hogyha maga miatt nem mutat be, mert szégyelli, esetleg a szüleit szégyelli, menjen akkor pszichológushoz, ha nem megy, akkor hagyd el. Ha szeret, akkor úgyis elmegy vagy bemutat, ennyi.

Nem kellett volna eddig húznod a dolgot neked sem, nem is értem hogy bírtad ezt elviselni.

2020. júl. 7. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem van más nője te pedig szerető státuszban vagy.
2020. júl. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!