Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szoktatok hagyni valamennyi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok hagyni valamennyi szabad teret a barátotoknak/barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
Hagyjátok őt élni, vagy sülve-főve együtt vagytok, ha nincs semmi fontos dolgotok, 0-24-ben? Ti is meg szoktatok sértődni, ha a párotok nem tölti az összes szabadidejét veletek?

2020. júl. 2. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én utálok 0-24-ben együtt lenni. Szóval hagyok. És én is elvárom.
2020. júl. 2. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A kettő nem zárja ki egymást.

Persze, hacsak nem szó szerint érted, hogy "sülve-főve együtt".

Ha szerelmes vagyok, akkor nem okoz gondot annyi időt tölteni a barátnőmmel, amennyit csak lehet. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy mindenről lemondanék, vagy hogy ugyanezt elvárnám. És nem is kell ilyen drasztikusnak lenni. Egy kapcsolat nem börtön. Az, hogy neki is van hobbija, ismerősei, kötelezettségei, természetes dolog. Mint ahogy nekem is vannak. Ettől még nagyon sokat együtt lehetünk, de meg kell érteni, hogy a szerelem nem a másik bezárásáról szól, hanem egy nagyon erős kötelékről két önálló ember között.

2020. júl. 2. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek kell az én-idő.

Ha azt érzi valaki, hogy a másik korlátozza, hogy mivel töltse a saját idejét akkor az nem lesz hosszú életű kapcsolat.

2020. júl. 2. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az csak elrontaná a kapcsolatot, ha állandóan egymáson lógtok. Az összes kapcsolata (barátok, család) rovására mehet.
2020. júl. 2. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk mi Sziámi ikrek hogy össze legyünk nővé mind a 2nek volt élete az előtt is hogy megismerkedtunk és ez nem változik attól hogy együtt vagyunk.
2020. júl. 3. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi elég sokat együtt vagyunk, vagyis nekem néha picit már sok.

Gyakran mondd le programokat a barátom, azért, hogy velem legyen, aminek őszintén nem mindig örülök..

Külön is toltunk időt persze, mindenki a barátaival, olyankor gyakran ír messengeren.

Úgyhogy picit fura így, hogy ő ragaszkodóbb.

2020. júl. 26. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!