Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit kéne tenni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tenni, hogy a létező legjobb kapcsolatban legyünk?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik nekem, és én is neki. Van egy 1éves kislánya is.

A 2 zenész öcsémet, nagyon kedveli, szinte rajong az egyikért.

Már egy ideje beszélgetünk telefonon, és chaten. Milyen kapcsolatban legyünk, ami a létező legjobb irányba viszi a kapcsolatunkat? (Múltkor azt mondtam neki "véletlenül", hogy legyen a barátnőm, és azóta úgy kezeljük egymást, mint ha párkapcsolatban lennénk. De mi lesz ha találkozunk? Mert már megbeszéltünk az öcsém koncertjére egy randit is.) Most még tán tudnék akár változtatni is a helyzetünkön, bár teljesen jónak tűnik. Szóval hogy kezeljem a kapcsolatunk, hogy biztosan a legjobb pár legyünk? Mindketten vevők vagyunk a párkapcsolatra, de valami más is lehet, ha akarjuk. Szerintetek mi lenne a legjobb választás?

2020. júl. 1. 23:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Van 1 egy éves kislánya? Biztos nem a felnőtt párkapcsolatok kategória lenne jó? Ha vevőek vagytok a kapcsolatra, akkor ugorjatok neki, másképp sosem tudod meg milyen vele élni. A létező legjobb kapcsolatba nem csak úgy betérsz, ahhoz tenned kell, meg neki is tennie kell, hogy az legyen. De az piszok ritka és ne ábrándulj ki ha lesznek viták
2020. júl. 2. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!