Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kövér a barátnőm?
Sziasztok.
Egy ideje együtt vagyunk a barátnőmmel, és nem mondanám, hogy drasztikusan elhízott a kapcsolatunk alatt, mert hasonlóan nézett ki, mikor összejöttünk, de mostanában annyira zavar a rajta lévő túlsúly, hogy lassan már szégyenlek vele sétálni az utcán...
Nem egy sportos beállítottságú, de a családja sem az, szóval ez gondolom innen jön...
Én sem vagyok adonisz, viszont én próbálok is tenni azért, hogy valahogy kinézzek, ő viszont nem igazán..
Az a terve hogy naponta mozog 10 percet valamilyen app-al, de egyrészt nem tudom hogy az ér-e valamit, ha a kaja meg kb marad ugyanaz, másrészt pedig elég sokszor kifogás-szerű dolgokkal odázza el a mozgást...
Valami tanács, hogy hogy közelítsek a probléma felé vagy valakinek volt már ilyennel tapasztalata?
Köszi a válaszokat.
Köszi a válaszokat! Az együtt mozgást/edzést feldobtam már neki de még nem szívesen menne bele.. ahogy korábban írtam, ha tornázik, azt is úgy csinálja hogy ne legyek ott..
Utolsó: otthon edzek, így totál látja hogy mikor és hogy edzek, de ez nem pörgette be túlságosan sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!