Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha kövér a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kövér a barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy ideje együtt vagyunk a barátnőmmel, és nem mondanám, hogy drasztikusan elhízott a kapcsolatunk alatt, mert hasonlóan nézett ki, mikor összejöttünk, de mostanában annyira zavar a rajta lévő túlsúly, hogy lassan már szégyenlek vele sétálni az utcán...

Nem egy sportos beállítottságú, de a családja sem az, szóval ez gondolom innen jön...

Én sem vagyok adonisz, viszont én próbálok is tenni azért, hogy valahogy kinézzek, ő viszont nem igazán..

Az a terve hogy naponta mozog 10 percet valamilyen app-al, de egyrészt nem tudom hogy az ér-e valamit, ha a kaja meg kb marad ugyanaz, másrészt pedig elég sokszor kifogás-szerű dolgokkal odázza el a mozgást...

Valami tanács, hogy hogy közelítsek a probléma felé vagy valakinek volt már ilyennel tapasztalata?

Köszi a válaszokat.

2020. júl. 1. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kicsit kkíváncsi lettem mit tennél vele utolsó válaszoló 😅
2020. júl. 1. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Norbi, te vagy az xd
2020. júl. 1. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek együtt mozogni, futni, bicajozni, úszni, bármit. Én nekem anno így sikerült a páromat rávennem hogy fogyjon valamennyit és sportoljon. Ha én is mentem vele és tényleg együtt csináltuk úgy benne volt. Nekem is kellett fogynom nem sokat de rajtam is volt felesleg. Aztán amikor a barátom látta hogy fék év alatt 8-10 kiló leszaladt róla úgy hogy 2-3 naponta elmentünk 1 órát bicajozni meg heti 1 alkalommal úszni, meg persze amikor egyikhez sem volt kedvünk akkor simán sétálni mentünk. Amikor fogyott és látta akkor kapott vérszemet és már sokkal lelkesebben állt a dolgokhoz magának állított össze mindenféle mozgás formát, étrendeket is összerakott egyszóval mindent. Kb 1 év alatt látványos változáson ment végig, aztán utána kb másfél évvel már izmosodott, erősödött és teljesen átment egészséges életmódba.
2020. júl. 5. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezd, hogy ő is lássa. He nem tartja veled a tempót, főleg ha nem is akarja, akkor szakits vele. Miért érnéd be egy lustával, ha jobbat is szerezhetsz. 20F
2020. júl. 8. 01:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Az együtt mozgást/edzést feldobtam már neki de még nem szívesen menne bele.. ahogy korábban írtam, ha tornázik, azt is úgy csinálja hogy ne legyek ott..

Utolsó: otthon edzek, így totál látja hogy mikor és hogy edzek, de ez nem pörgette be túlságosan sajna

2020. júl. 9. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd, ülj le vele es szépen mond el neki h mi bajod ..az ilyeneket meg kell beszelni. Ha szeret teged akkor meg èrtii es változtatni fog ezen. miattad vagy maga miatt is eslő sorban..es az egészsége miatt is
2020. júl. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!