Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha kövér a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kövér a barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy ideje együtt vagyunk a barátnőmmel, és nem mondanám, hogy drasztikusan elhízott a kapcsolatunk alatt, mert hasonlóan nézett ki, mikor összejöttünk, de mostanában annyira zavar a rajta lévő túlsúly, hogy lassan már szégyenlek vele sétálni az utcán...

Nem egy sportos beállítottságú, de a családja sem az, szóval ez gondolom innen jön...

Én sem vagyok adonisz, viszont én próbálok is tenni azért, hogy valahogy kinézzek, ő viszont nem igazán..

Az a terve hogy naponta mozog 10 percet valamilyen app-al, de egyrészt nem tudom hogy az ér-e valamit, ha a kaja meg kb marad ugyanaz, másrészt pedig elég sokszor kifogás-szerű dolgokkal odázza el a mozgást...

Valami tanács, hogy hogy közelítsek a probléma felé vagy valakinek volt már ilyennel tapasztalata?

Köszi a válaszokat.

2020. júl. 1. 15:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Measurements pls
2020. júl. 1. 15:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak túlsúly problémáim bár nekem nem az éves miatt hanem betegség miatt. Szerintem nagyon tudnád motiválni ha együtt csinálnád vele ez az egész edződ dolgot. Talán mégjobban megjönne a kedve és akkor többet is edz. Mi is a barátommal edzettünk/edzünk és az nagyon nagy segítség volt hogy velem csinálja. 21/L
2020. júl. 1. 15:52
 3/16 A kérdező kommentje:

#1 válaszoló: Az övé? hát olyan 172-3 centi és ránézésre közeledhet a 100 felé.. nagy a hasa, dereka, combja, az biztos.

#2: Igen én próbáltam unszolni, hogy csináljuk együtt, de nem igazán sikerült. én próbálom a heti 3x1 órát tartani, ő viszont azt nem úgy akarja, hanem amit mondtam, ezekkel a 10 vagy néhány perces edzésekkel, ráadásul úgy, hogy nem akarja hogy ott legyek... vagy ne legyek otthon vagy épp fürödjek..

2020. júl. 1. 15:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Ha minden nap csinálja őket az is segít azért pláne nyáron ebbe a melegben. Az étkezését meg azzal is lehet "csökkenteni" ha főzöl neki valami egészségeset meg ilyesmik. Mondjuk hogy ezért már lassan szégyellsz vele sétálni az utcán azért durva
2020. júl. 1. 16:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy durva.. egyrészt ez rólam is sokat elmond (és nem jókat), másrészt viszont nehezen fér a fejembe, hogy hogy nem érzi, hogy kicsit le kéne fogynia.. azért ha van önkritikája az embernek, akkor az így feltűnne nem?
2020. júl. 1. 16:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szintén a második vagyok. Szerintem ha már el akarja kezdeni az appot magától az is egy lépés. Ebből nekem legalábbis az jön le hogy valamennyit ő is szeretne változtatni
2020. júl. 1. 16:16
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen ennek én is örülök, hogy nem zárkózik el az ötlettől, hogy sportoljon kicsit, de eddig többször nem edzett, mint edzett.. :(

Lehet csak én akarok sokat, nem tudom, de az unszolásom nélkül még az appot se szedte volna le..

2020. júl. 1. 16:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szintén ugyan az. Nézd meg mi lesz ha elkezdi ezt. Annyira ne próbáld ráerőltetni mert a végén elveszed a kedvét
2020. júl. 1. 16:22
 9/16 A kérdező kommentje:
Ja azt sose tenném. Csak már nagyon zavar a dolog. És frusztrál, hogy ez egy nagyon érzékeny téma, úgyhogy nem igazán, vagy csak nagyon óvatosan hozhatom szóba..
2020. júl. 1. 16:34
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Küldd át hozzám.
2020. júl. 1. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!