Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kövér a barátnőm?
Sziasztok.
Egy ideje együtt vagyunk a barátnőmmel, és nem mondanám, hogy drasztikusan elhízott a kapcsolatunk alatt, mert hasonlóan nézett ki, mikor összejöttünk, de mostanában annyira zavar a rajta lévő túlsúly, hogy lassan már szégyenlek vele sétálni az utcán...
Nem egy sportos beállítottságú, de a családja sem az, szóval ez gondolom innen jön...
Én sem vagyok adonisz, viszont én próbálok is tenni azért, hogy valahogy kinézzek, ő viszont nem igazán..
Az a terve hogy naponta mozog 10 percet valamilyen app-al, de egyrészt nem tudom hogy az ér-e valamit, ha a kaja meg kb marad ugyanaz, másrészt pedig elég sokszor kifogás-szerű dolgokkal odázza el a mozgást...
Valami tanács, hogy hogy közelítsek a probléma felé vagy valakinek volt már ilyennel tapasztalata?
Köszi a válaszokat.
#1 válaszoló: Az övé? hát olyan 172-3 centi és ránézésre közeledhet a 100 felé.. nagy a hasa, dereka, combja, az biztos.
#2: Igen én próbáltam unszolni, hogy csináljuk együtt, de nem igazán sikerült. én próbálom a heti 3x1 órát tartani, ő viszont azt nem úgy akarja, hanem amit mondtam, ezekkel a 10 vagy néhány perces edzésekkel, ráadásul úgy, hogy nem akarja hogy ott legyek... vagy ne legyek otthon vagy épp fürödjek..
Igen ennek én is örülök, hogy nem zárkózik el az ötlettől, hogy sportoljon kicsit, de eddig többször nem edzett, mint edzett.. :(
Lehet csak én akarok sokat, nem tudom, de az unszolásom nélkül még az appot se szedte volna le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!