Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert bosszant ennyire?
Figyelt kérdés
Haveromnak 2 éve van csaja, eljátsza hogy minden oké, a csaj erről mit se sejt hogy problémák lehetnek, de a srác A csaj tudta nélkül már a harmadik csajjal kavar közbe. Legszivesebben irnék a Csajnak hogy mi a szitu de én minek kavarjak be. Mondtam millioszor hogy szakitson vele ha ennyire nem értékeli de nem, megtartja maga mellett csóró csajt
Én meg egy csajt se talalok magamnak es nem értem mi a baj van velem hogy neki az összes ujjára van csaj nekem meg egy sincs akivel boldog lehetnék
2020. jún. 29. 17:22
1/3 anonim válasza:
Mert van lelkiismereted, és ez rendben van. Ez tényleg egy szar helyzet, mert valóban bunkóság lenne beledumálni mások kapcsolatába, nem a te dolgod, stb., ráadásul a haverod is tuti haragudna rád, ha "te tennéd tönkre" ezzel a kapcsolatát.
2/3 anonim válasza:
mond el a barátnőjének, hogy megcsalta
3/3 anonim válasza:
Buktasd le őket valahogy!
Mert akármilyen haver is, de az a szegény lány - hát bűnösök közt cinkos, aki néma, szóval te is bűnrészes vagy, mert tudsz róla, mégis hagyod. És ha az a csaj terhes lesz egy ilyen gazembertől?!
Csinálj valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!