Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat során szellemileg is összehangolódnak a felek?
Amennyiben a szellemi összehangolódás azt jelenti, tudunk mélyebb, komolyabb dolgokról beszélgetni, megértjük és elfogadjuk egymást akkor is, ha esetleg eltérő a véleményünk, valamint úgy is jól érezzük magunkat, hogy egy napot/estét csak beszélgetéssel töltünk el, és nincs szükség arra, hogy fogdossuk egymást, ez esetben: ja, szellemileg is össze kell hangolódni.
De ha valami másra gondolsz, akkor nem értem a kérdést, fejtsd ki.
Szerintem szellemileg alapból össze vannak hangolódva. Azért tudnak összejönni. Mert van egy összhang. Általában hasonlítanak egymásra pl a nézeteik, világképük.
Ja meg amúgy én úgy tudom, hogy általában hozzánk közel lévő tudatszintű másik emberekkel jövünk össze. (Egyébként túl különbözőek nem is feltétlenül tudnak megmaradni túl sokáig egymás mellett [nyugodtan, tehát kábé hogyha pl túl sok a súrlódás, akkor mondjuk szakítanak].) És hogy a következő kapcsolatunk mindig jobb lesz, mint az előző volt, mert emelkedik a tudatosságunk; asszem a párkapcsolataink mentén fejlődünk tökéletes társsá; valaki azt mondta.
De meg szal lényeges is, hogy intellektuálisan, intelligenciailag passzoljanak egymáshoz az emberek. Mert pl nem értenék meg egymást, egymás álláspontjait, csak sokat veszekednének.
A másik meg, ha pl valaki folyton csak bulizna, a párja meg nem; akkor a bulizósabb lehet, hogy megunja a társát, és fölszed inkább valaki mást helyette, és akkor inkább szakítanak. (Vagy lehet,hogy beveszik 3.-nak, vagy sajnos lehet, hogy titokban "több vasat tart a tűzben".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!