Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van-e esély, hogy újra összejö...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e esély, hogy újra összejöjjünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább véleményekre vagyok kíváncsi, jöhet hideg-meleg, minden érdekel, hogy mások hogyan látják ezt.

Szóval együtt voltam egy sráccal 3 hónapig. Pár napja szakított velem, előtte 2,5 hétig már szüneten voltunk. Nagyon régóta ismerjük egymást, és nagyon régóta bejöttem ennek a srácnak, csak sokáig magamnak se akartam bevallani azt, hogy érzek iránta valamit. Pont a vírus előtt jöttünk össze, találkoztunk minden. Aztán valahogy 2,5 hónapig semmi sem volt. Próbáltam többször is, hogy kimozduljon, de egyre jobban magába fordult és kb csak velem beszélt a szülein kívül. 2,5 héttel ezelőtt elmentem hozzájuk, hogy megbeszéljük ezt az egészet, és azt mondta szeret, nem változtak az érzései, csak időre van szüksége jelenleg ( otthon nagyon sok probléma van). Végül pár napja írt ( egyáltalán nem beszéltünk a szünet alatt) és tisztán éreztem, hogy feldúlt, az a problémája amit velem sem osztott meg, teljesen kihatott az életére, hiába szeret engem, inkább ellökött. Azt mondta szerinte nem illünk össze, utána pedig egy teljesen másik dologról kezdett el írni. Nagyon zavaros volt az egész. Végül hajlottam volna arra, hogy normálisan lezárjuk, de nem hagyta hogy elmondjam a véleményemet. Így gyerekesen viselkedve, de átraktam az üzenetek figyelmen kívül hagyása mappába és azóta nem is néztem meg, hogy írt-e vagy sem. Úgy érzem rendeznie kellene a problémáit, lenyugodni és lehet közös folytatása ennek. Mert kicsit igazságtalannak érzem, hogy ennyi évet várt rám és most meg képes lenne kidobni.

Mit gondoltok? Szerintetek lehet ebből még valami? Vagy csak én gondolkozom rosszul?

Előre is köszönöm. 17/L

2020. jún. 28. 14:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nem tudom, szserintem ne zárkózz el tőle, mert lehet (a leírtak alapján nagy valószínűséggel), hogy valami érzelmi káoszon ment keresztül. Ha szereted, akkor keresd meg, beszéljetek a dolgokról.
2020. jún. 28. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Ha ennyire gyerekes, nem biztos, hogy rendesen meg tudjátok beszélni a problémákat.
2020. jún. 28. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg problémái vannak akkor segíts neki és támogasd, nem csak egy lánynak vannak nehezebb időszakai, szerintem még meg tudjátok beszélni ha mimdketten akarjátok.
2020. jún. 28. 22:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Na igen, itt kezdődik a legnagyobb problémám, hogy én nagyon szívesen beszélnék vele erről. De ő abszolút elzárkózik ettől. Úgyhogy eléggé tehetetlennek érzem magam ebben a helyzetben. Mert a személyiségét is egyelőre rossz irányba megváltoztatta ez a probléma ( ő is ezt belátta). De bízom benne, hogy ha sikerül rendeznie ezeket, akkor még van esélyünk.
2020. jún. 28. 23:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De ez milyen probléma? Valami tragédia vagy ilyesmi?
2020. jún. 28. 23:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Amiről tudtam az az, hogy a szülei vállalkozása becsődölt, és emiatt napi szinten vitatkoztak a szülei. Kb a válás szélén állnak. Továbbá rengeteg felelősséget nyomtak rá, és nagyon meg akart otthon felelni, így inkább mindent és mindenkit elhanyagolt.

Valószínű ezek miatt összeroppant. És inkább eltaszított, minthogy hagyta volna, hogy segítsek.

De lehet ezenkívül van/volt valami más problémája is.

Az biztos még, hogy amióta elkezdődött a kijárási korlátozás, sehol se volt. Ergo velem sem találkozott. Inkább befelé fordult.

2020. jún. 28. 23:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a legtöbb pasi nem hagyja hogy segítsünk nekik mert akkor úgy érzi hogy az "nem ferfias", de akkor is mellette kell állnod ne szólj bele hogy mit csinál csak legyél ott neki még akkor is ha azt mondja hogy nem akarja, mert belül mégis szeretné. Vagy egyszerűen már nem szeret és ez jó kifogás...🤔
2020. jún. 28. 23:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Igazából én is gondoltam már az utóbbi lehetőségre. Csak akkor nem tudom azt hova tenni, hogy miért én kellettem neki. Mármint kb már gyerekkorunk óta én tetszem neki, meg ha véletlenül volt barátnője, akkor is én.

Bár tudtam erről, de sosem adtam akkor okot neki, hogy viszontérzek iránta. Sőt inkább próbáltam taszítani. Ezért nem tudom ezt hova tenni.

Őszintén? Már arra is gondoltam, hogy most vezekelek a múltbeli bűneimért ( mert pl sokszor voltam vele bunkó, csakhogy kiszeressen belőlem)

2020. jún. 29. 00:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy akkor most miért vagy vele? Mármint ha ennyi éven át nem kellett akkor most mi változott?
2020. jún. 29. 00:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Elkezdett megkomolyodni, meg rájöttem arra, hogy tetszik nekem. Szerintem az emberek változnak, ahogy az ízlésük is. De jogos a kérdés.

Ezért is írtam ide ki a kérdést, mert könnyebb így megítélni azért a helyzetemet, minthogy olyannal beszéljek erről, aki végignézte ezt.

Szóval nyilván tudom én is, hogy nem vagyok feddhetetlen , és sokat hibáztam, de úgy érzem, hogy ha végigmegy ezen a problémán, ami nyilván a jellemét is fejleszteni fogja, akkor lehet hogy van esélyünk, viszont amíg nem tudja ezeket kezelni, addig nincs miről beszélnünk.

Vagyis én így érzem, de jöhetnek még bőven tanácsok :)

2020. jún. 29. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!