Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van-e esély, hogy újra összejö...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e esély, hogy újra összejöjjünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább véleményekre vagyok kíváncsi, jöhet hideg-meleg, minden érdekel, hogy mások hogyan látják ezt.

Szóval együtt voltam egy sráccal 3 hónapig. Pár napja szakított velem, előtte 2,5 hétig már szüneten voltunk. Nagyon régóta ismerjük egymást, és nagyon régóta bejöttem ennek a srácnak, csak sokáig magamnak se akartam bevallani azt, hogy érzek iránta valamit. Pont a vírus előtt jöttünk össze, találkoztunk minden. Aztán valahogy 2,5 hónapig semmi sem volt. Próbáltam többször is, hogy kimozduljon, de egyre jobban magába fordult és kb csak velem beszélt a szülein kívül. 2,5 héttel ezelőtt elmentem hozzájuk, hogy megbeszéljük ezt az egészet, és azt mondta szeret, nem változtak az érzései, csak időre van szüksége jelenleg ( otthon nagyon sok probléma van). Végül pár napja írt ( egyáltalán nem beszéltünk a szünet alatt) és tisztán éreztem, hogy feldúlt, az a problémája amit velem sem osztott meg, teljesen kihatott az életére, hiába szeret engem, inkább ellökött. Azt mondta szerinte nem illünk össze, utána pedig egy teljesen másik dologról kezdett el írni. Nagyon zavaros volt az egész. Végül hajlottam volna arra, hogy normálisan lezárjuk, de nem hagyta hogy elmondjam a véleményemet. Így gyerekesen viselkedve, de átraktam az üzenetek figyelmen kívül hagyása mappába és azóta nem is néztem meg, hogy írt-e vagy sem. Úgy érzem rendeznie kellene a problémáit, lenyugodni és lehet közös folytatása ennek. Mert kicsit igazságtalannak érzem, hogy ennyi évet várt rám és most meg képes lenne kidobni.

Mit gondoltok? Szerintetek lehet ebből még valami? Vagy csak én gondolkozom rosszul?

Előre is köszönöm. 17/L

2020. jún. 28. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Nagyon régóta ismerjük egymást, és nagyon régóta bejöttem ennek a srácnak ... kicsit igazságtalannak érzem, hogy ennyi évet várt rám"

:D

Nem rád várt. Egyszerűen csak ismert, és bejöttél neki.

"a vírus előtt jöttünk össze, találkoztunk minden. Aztán valahogy 2,5 hónapig semmi sem volt."

3,5 hónapja kezdődött a vírus, tehát összesen nettó 1 hónapig voltatok együtt. Felfújod.

2020. júl. 2. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!