Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális már ebben a korban?
Figyelt kérdés
Most lsszek 18 éves viszont már 2 éve együtt vagyok a barátommal. A szüleim azóta sem engedték hogy nála aludjak vagy ő nálunk. Viszont voltunk már együtt nyaralni és arrol is tudtak. Már körülöttem lévő lányok rég aludhatnak a barátjuknál. Ez normális? Mégis mit kellene mondanom a szüleimnek hogy megengedjék végre hamár nyaralni is voltunk együtt nem mindegy?2020. jún. 27. 17:30
1/7 anonim válasza:
Normális. Nem a koroddal van a baj. És nem is azzal, hogy esetleg szexeltek. Egyszerűen vannak olyan emberek, akik nem szeretik, ha valaki ott alszik náluk és kerülgetni kell. Itt is olvashatsz sok ilyet, hogy ez sokaknak kellemetlen.
Nem kell ennyire az egymásnál alvásra rákattanni. Ahogy értettem a leírásodból, találkozhatsz vele, így is tölthetted együtt időt.
2/7 anonim válasza:
Hát ha én lennék pl az anyukád helyében ha látnám hogy vigyáz a lányra vagy komoly a szándéka van a fiúnak akor meg engedném neked de rajta tartanám a szememet a fiún de meg biznék benned hogy helyesen döntesz úgy hogy mond meg anyukádnak hogy nem vagy már gyerek és bizon meg benned
3/7 A kérdező kommentje:
A szüleimnél nem gond hogy van valaki nálunk. Ők szívesen fogadják az embereket. Csak annyibol lenne néha könnyebb hogy ottalszunk egymásnál, hogy másik városban lakik. És ha pl ő itttvan nálam és elmegyünk balahova estig szórakozni egyszerűbb lenne ha nem kellene 10kor hazabuszoznia mert késöbb nem megy busz. Vagy pl ha náluk van valami akár családi összejövetel és oskan vagyunk, sokáig akkor ne legyen az hogy nem iszik pl egy sört mert haza kell hoznia. Vagy hogy nekem is 10kor haza kell jönnöm mert az az utolsó busz.
2020. jún. 27. 17:47
4/7 anonim válasza:
Akkor mod el a szüleidnek amit nekünk le írtál hátha meg értik
5/7 A kérdező kommentje:
Hidd el! Százszor elmondtam. De csak azt hajtogatják, hogy még nem kell ottaludni, még csak 17 éves vagy. Még nem olyan komolya ez az egész. Közben 2 éve együtt vagyunk.
2020. jún. 27. 18:01
6/7 anonim válasza:
Akkor a barátod mondja el a szüleidnek a dolgot
7/7 anonim válasza:
Én is 17 évesen aludhattam ott először. Csak én 1 év után. De nekem mazlim van mert itt nincs hely szóval könnyebb ott aludni és ő egyedül van.
Kérdezd meg hogy akkor 18 évesen majd lehet e. Azt írtad nemsokára az leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!