Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elso csok hany eves korban a normalis?
Szerintem kb 13 eves korban (aki erett 13 eves, es nem visszamaradt) mar nem gaz...
17 eves leszek, es anyum kiakadt hogy csokoloztam vlkivel? Szerintetek hany eves korban az elso, es mikor kezdeni "rendszeresebben"? :)
Hat eloszor anyukadad kellene megkerdezni o miert gondolja mindezt igy.O vajon mikor kezdte?
Az ido akkor jon el amikor ugy erzed meg kell csokolnod a masikat nem azert mert masok mar esetleg csinaljak az ismerettsegi korodben.
Megis sokan ha meghalljak hogy 11 evesen mar csokolozott valaki, akkor rogton izelnek h milyen fiatal...es hogyha mar o is keszen allt hozza?
Anyum pedig azt mondja h "minek kell még ilyenkor csókolgatni a másikat, a következő az lesz hogy beállitasz azzal hogy lefeküdtél valakivel"
És amúgy akkora baj ha majdnem 17 évesen szexelek? Úgy érzem hogy készen állok, és nagyon szeretném, de nem teszem, mert anyám miatt azt hiszem én nem vagyok normális...
Az élet nagy problémái. Ha már így csinálja anyukád mi lesz, ha férjhez mész?
Felrobbantja a házat vagy mi?
17 évesen teljesen normális, az ég világon semmi gond nincs vele, már szinte felnőtt vagy!
Szerintem is 12-13-tól már semmi baj sincs vele, de ha előbb, akkor előbb. Mondjuk én az ilyen “óvodában a Pisti adott a számra egy puszit” nem számítom csóknak, de ezzel sincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!