Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem feltetek elso egyuttalvasn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem feltetek elso egyuttalvasnal smink nelkul lenni lanyok? velemenyek errol?

Figyelt kérdés

nem vagyok csunya smink nelkul, (tusvonal, szempillaspiral, szemoldokpor) ezeket hasznalom csak, de megis hatalmasat dob rajtam es nelkule olyan “sebezhetonek” erzem magam es nem vagyok komfortos masok elott. felek hogy a baratomnak sem fogok ugy tetszeni.

17L

2020. jún. 18. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ennyit használsz akkor lehet észre se fogja venni, hogy lemostad :D ha nincs rajtad spirál vagy tus akkor max. nem annyira hangsúlyos a szemed és ennyi. Nem változik meg az a egész arcod.

Én korrektort, spirált és erősebb színű rúzst használok. Mikor barátom először látott smink nélkül sztem nem nagyon tűnt fel neki. Nyilván gondolta, hogy rúzst azt használok de szerintem egyébként nem nagyon tűnt fel neki, hogy a szemem alatt nincs korrektor és a szempillám nem olyan íves. A te barátodnak se fog hidd el.

2020. jún. 18. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha odáig eljutottatok, hogy meg akar dugni akkor nem fogja érdekelni a szempillaspirálod.
2020. jún. 18. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát, most őszintén, ez bennem fel sem merült. :D Azért elég gáz van, ha ennyire sminkfüggő valaki.
2020. jún. 18. 16:09
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 eleg eros onbizalomhianynak hivjak:)

#1 koszonom!!!

2020. jún. 18. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit bennem is volt ilyen érzés elso egyuttalvas elitt. De en szemoldokceruzat használok es azt soha nem misom le, max ha tibb napig nem sminkelek magatol lejon. Szoval az rajtam maradt de amikor ott viltamar egyeltalan nem érdekelt.
2020. jún. 18. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, valószínűleg észre sem fogja venni.

Az, hogy sebezhetőnek érzed így magad... Gondolj csak bele, teljesen meztelen leszel előtte, szóval így is, úgy is kicsit félénkebb leszel. Szerintem kifejezetten fura ötlet együtt alvásnál sminkben lenni. Bár én sminkelni se szoktam, szóval lehet, hogy emiatt van ez.

2020. jún. 19. 01:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy milyen érzés elbújni a smink-maszk mögé, elrejteni a kis hibáinkat, azzal sincs baj ha valaki rendesen sminkel, de amit te csinálsz az meg végképp nem feltűnő, egyébként ha ennyire ragaszkodsz hozzá akkor tudom hogy nehéz de el kell kezdened építgetni az önbizalmad, a barátod erre a legalkalmasabb személy, mosd csak le a sminked ő nem (csak) azért szeret, biztosan gyönyörűnek fog tartani nélküle is. És hajrá hogy jobb kapcsolatot ápolj magaddak!🥰
2020. jún. 20. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen pár termék is már meg adja azt az arcodnak amivel kihozza belőle a legtöbbet, de ha szeret neki mindegy hogy tökéletes e a szemoldokot vagy nem, én azért mert hogy tokeletesen nézzek ki, biztos nem roncsolnám azzal a böröm hogy avval aludjak hogy aztán jo kis szemgyulladást meg pattanasokkal keljek.
2020. jún. 27. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!