Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én hordok nylonharisnyát mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én hordok nylonharisnyát mert bejön 16 éves srácként lányoknak ez ciki vagy nem?

Figyelt kérdés
Nem randiztam még, csajozás is dumálás szintjén van még, nem vagyok 10/10-es kinézetű, de csúnya sem. Van humorom, igaz eddig nem nagyon volt sok lány barátom, pláne barátnőm. A nylonharisnya ha látszódik van akit elriaszt, vagy közömbös dolog?

2020. jún. 12. 17:31
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
29\ így van, jól látod, köszi a véleményedet! És hordom is gyakran, igaz most meleg van, de amúgy szeretem.
2020. jún. 28. 20:32
 32/40 anonim ***** válasza:
4%

Hat egeszsegedre :D

Szuleid se lehetnek szazasok, ha nem szolnak, hogy ez nem eppen normalis...

Mindegy, pontozz le nyugodtan, en meg viszem a screenshotokat napira, mert ez valami brutalis xD

2020. jún. 28. 21:30
 33/40 A kérdező kommentje:

Szüleim, főleg anyámat csak az zavarja, ha melegbe is felveszem néha, meg mindig megjegyzi, hogy harisnya nélkül szebb a lábad. Egyébként sok férfinak sem tetszik nőkön, csak ami különleges mintás, mert rondának tartják a nylonharisnyát, pamut félét szebbnek.

Amúgy neked miért ilyen nagy valami ez? Harisnyafétised van?

2020. jún. 28. 21:39
 34/40 anonim válasza:
46%
Látom régebbi kérdés... De a kérdező ezt komolyan gondolta??? Miért lenne a válaszolooonak harisnyafétise? Inkább a kérdezőnek van, elvégre ő hordja. Én fázós vagyok, de jégeralsót hordok nadrág alá. Eszembe se jutna harisnyát felvenni, nem vagyok travi.
2021. nov. 15. 00:12
 35/40 A kérdező kommentje:

Rábukkantam a kerdésemre, már el is felejtettem...

Nos azóta gyakran hordok nylonharisnyát, tökre nem cikinek miatta, van csajom is és abszolút nem tartja cikinek. Én meg szeretem hordani őket 😊

2023. okt. 14. 22:05
 36/40 anonim válasza:
63%

Na ez tök jó. :)

Milyeneket hordasz?

Harisnyanadrágot vagy combfixet?

Hány denest?

Milyen színűt?

Rövidnadrággal hordod, vagy csak hosszú nadrág alá?

2023. okt. 15. 00:30
 37/40 A kérdező kommentje:

Általában harisnyanadrágot, 15-20-40den, testszínűket főleg, bézs,cognac árnyalatúakat, jó időkben rövidnadrággal is, nem szeretek harisnya nélkül lenni. De hidegben nadrág alatt is.

De sajnos rajtam kívül nem hordják más fiúk, így biztos furcsának tűnök 😉

2024. febr. 27. 21:02
 38/40 A kérdező kommentje:

Sajnos már fél éve nincs meg a barátnőm, azóta nincs más, valahogy azt tapasztalom, hogy ha látják rajtam a fényes harisnyát, nem akarnak ismizni. De jókat nevetnek ha meglátnak 😉.

De nem tehetek róla, hogy annyira odavagyok a fényes nylonharisnyákért. Tetszik magamon is és jó érzés ahogy a sima,szörtelen lábamra tapad. Én ezt imádom benne és úgye nagyon jól néz ki.

De nektek csajok ez olyan taszító?

2024. ápr. 30. 12:24
 39/40 anonim ***** válasza:
50%
Én tangát szoktam hordani az bejön a nőknek
2024. ápr. 30. 13:40
 40/40 A kérdező kommentje:
Valóban? És mi tetszik benne?
2024. ápr. 30. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!