Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hordok nylonharisnyát mert bejön 16 éves srácként lányoknak ez ciki vagy nem?
Hat egeszsegedre :D
Szuleid se lehetnek szazasok, ha nem szolnak, hogy ez nem eppen normalis...
Mindegy, pontozz le nyugodtan, en meg viszem a screenshotokat napira, mert ez valami brutalis xD
Szüleim, főleg anyámat csak az zavarja, ha melegbe is felveszem néha, meg mindig megjegyzi, hogy harisnya nélkül szebb a lábad. Egyébként sok férfinak sem tetszik nőkön, csak ami különleges mintás, mert rondának tartják a nylonharisnyát, pamut félét szebbnek.
Amúgy neked miért ilyen nagy valami ez? Harisnyafétised van?
Rábukkantam a kerdésemre, már el is felejtettem...
Nos azóta gyakran hordok nylonharisnyát, tökre nem cikinek miatta, van csajom is és abszolút nem tartja cikinek. Én meg szeretem hordani őket 😊
Na ez tök jó. :)
Milyeneket hordasz?
Harisnyanadrágot vagy combfixet?
Hány denest?
Milyen színűt?
Rövidnadrággal hordod, vagy csak hosszú nadrág alá?
Általában harisnyanadrágot, 15-20-40den, testszínűket főleg, bézs,cognac árnyalatúakat, jó időkben rövidnadrággal is, nem szeretek harisnya nélkül lenni. De hidegben nadrág alatt is.
De sajnos rajtam kívül nem hordják más fiúk, így biztos furcsának tűnök 😉
Sajnos már fél éve nincs meg a barátnőm, azóta nincs más, valahogy azt tapasztalom, hogy ha látják rajtam a fényes harisnyát, nem akarnak ismizni. De jókat nevetnek ha meglátnak 😉.
De nem tehetek róla, hogy annyira odavagyok a fényes nylonharisnyákért. Tetszik magamon is és jó érzés ahogy a sima,szörtelen lábamra tapad. Én ezt imádom benne és úgye nagyon jól néz ki.
De nektek csajok ez olyan taszító?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!