Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hordok nylonharisnyát mert bejön 16 éves srácként lányoknak ez ciki vagy nem?
Sziasztok!
Azt tapasztalom, hogy igencsak furcsa több embernek ha harisnyában látnak. Tényleg miért olyan érdekes van rajta, azon kívül, hogy jól néz ki? Azt meg végképp nem értem, miért kell ezért lebzizni, anyázni mert nylonharisnyába vagyok?
Edes istenem, ez komoly????
Heteroszexualis ferfi NEM hord nylonharisnyat!
Ne haragudj, de nalad valami nagyon nincs rendben.
Hát én hetero vagyok, mégis bejön, ez szerintem hülyeség, hogy női. Persze nem azt mondom, hogy egy csipkés combfix, vagy egy pöttyös nylonharisnya nem női, de a sima fajták nem találom nőiesnek. Barátaim között is hord több télen nadrág alatt, nincs semmi ellenszenvük abba lenni, akkor miért ne lehetne láthatóan felvenni? Én speciel sokkal jobban szeretem azt a vékony harisnya anyagot, mint a vastag zoknit. Szerintem ez nem női dolog, hanem szokás, ízlés kérdése.
Amúgy a legtöbb embert aki véleményt mondott róla nem találta furának, csak elmondta, hogy neki nem jön be, csak muszájból húzza fel.
Lepontozhatsz, hidd el csak nevetek rajta, de figyelmedbe ajanlom a meghatarozast:
A „harisnya” a magyar köznapi szóhasználatban ma gyakorlatilag a női finomharisnyát jelenti, azaz azt a harisnyatípust, amely nagyon vékony, ma már kizárólag szintetikus filamentfonalból (általában poliamidból, azaz nylonból, esetleg rugalmas elasztánfonal hozzáadásával) készül.
#28, nagyon szépen meghatároztad a harisnya fogalmát, meg minden, de annak a ténynek, hogy "női", mi köze a szexualitásához? Lehet hogy csak én gondolom így, de egy férfi nem lesz attól nő, hogy homoszexuális. Tehát ezt nézve egy melegnek is ugyanúgy kínos harisnyát viselnie, hisz nem nő. Attól még ugyanúgy férfi, hogy a saját neméhez vonzódik. És mint a kérdező írta, ő még csak nem is meleg. És te mégis minek vonsz le ilyen komoly következtetéseket az öltözködési szokásaiból? Ennyi erővel, mivel én a többi lánnyal ellentétben cicanadrág helyett rövidnadrágban vagyok tesiórán, mint a fiúk, rögtön leszbikus vagyok?
Kérdező, te pedig hordd nyugodtan, ha jól esik, biztos találsz olyat, aki nem felszínes annyira, hogy emiatt elítéljen.
Így van, képzeld nekem is van információm róla, de ettől független a nők nagy része utálja, kb fele sosem hord, másik része is csak munkahely miatt vagy mert fázik, igényes nő eleve harisnya nélkül igazán szép egy outfitben.
Sok nő pedig az alkata miatt sosem hord szoknyát, így harisnyát sem.
Nylonharisnyát pedig nemcsak szoknyához lehet felvenni.
-Hideg miatt.
-Tánc, balett miatt.
-Egészségügyi okok miatt. Képzeld férfiak is hordanak lábbetegségek miatt.
-Van aki azért hord, mert duci a combja, összeér és harisnyával nem ér össze.
-Vannak akiknek bejön az anyaga, mert olyan amilyen és hordják, tehát fiúk, lányok.
-Vannak funkciós harisnyák, pl Bellindának, amely hosszú repülőutakra, sok ülőmunkát végzőknek van kifejlesztve, ugye senki nem gondolja, hogy csak nők utaznak repülőn, végeznek ülő munkát.
-Sport célból férfiak is vesznek fel hűvös időben vastag nylonharisnyát, mert jól illeszkedik a lábon.
Tehát az, hogy "női" harisnya, igazán idejét múlt kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!