Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tudnátok abban hogy megértsek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok abban hogy megértsek egy lányt? alul kifejtem.

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy nekem tetszett egy lány és ő ezt most megtudta egy barátnőjétől és elmonda nekem hogy énis tetszem neki. Viszont ezután nem sokkal elkezdte nekem mondani hogy ő még nem áll készen egy kapcsolatra és hogy maradjunk csak barátok. De közben tudom hogy tetszek neki valaki tudna tanácsot adni?

2020. jún. 12. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem áll készen egy kapcsolatra, nem akar még kapcsolatban lenni. Szerintem ez elég tiszta. Tetszhet neked valaki 12 évesen is mégsem van egy kapcsolatra érett, de a legtöbben 16 évesen sem érettek hozzá eléggé. Ezt valószínűleg (értelmesen, éretten) tudja magáról a lány, aki tetszik neked. Tudja, hogy még nem működne rendesen egy párkapcsolat és akkor csak egy barátságot rontanátok el. Maradjatok barátok, tartsatok fel egy rendszeres és jó, bizalmas baráti viszonyt, ebből később nagyon könnyen kialakulhat valami más. Hidd el, ha nagyon tetszel neki, akkor előbb-utúbb nem tud és nem akar csak a barátod lenni. Csak most még fél. Ha most lelépsz előle emiatt, akkor sose lesz belőle semmi, így meg lehet. Ismerjétek meg rendesen egymást, amúgy is jobb egy végül el nem kezdett kapcsolat, mint egy szakítás.
2020. jún. 12. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Várj vele...majd készen fog állni egy kapcsolatra.

De attól még lehetsz együtt vele.Sétáljatok,beszélgessetek,fagyizzatok stb.

Érezze azt,hogy te készen állsz egy kapcsolatra.

2020. jún. 12. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, hogy valaki nem áll készen a kapcsolatra, teljesen érthető a lány. Majd ha készen lesz, akkor hidd el tudtodra fogja adni, addig pedig várj, tartsd fenn a kapcsolatot, kerülj hozzá közelebb, beszélgess vele és minden kialakul majd.
2020. jún. 12. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban nem feltétlenül kell gyorsan haladni. Ha tényleg te is tetszel neki akkor összejöhettek és először ez lehet annyi h sokat beszélgettek és sokszor megölelitek egymást. Nem kell azonnal csók vagy más dolog amire még nem áll készen.

Mi a barátommal 16 évesen jöttünk össze (én azóta 17 lettem) és nagyon lassan haladunk még a csókkal is, mert kimondatlanul is tudjuk egymásról, hogy még nem állunk készen, és nem kell elsietni. De ettől függetlenül itt vagyunk egymásnak és szeretjük egymást. Magyarul, ha szerelmes leszel, nem számít milyen korban vagy, a szerelmedért képes leszel egy kapcsolatra.

17/L

2020. jún. 12. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor nem siettetek semmit:)
2020. jún. 13. 00:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Sok fiú csak kihasználja a lányokat.

Lehet, hogy ő pont egy olyan lány, aki komoly kapcsolatot szeretne.

Vagy esetleg mivel még fiatal, nem akar semmit elhamarkodni, főleg, ha ez lenne az első kapcsolata.

Csak hagyj neki időt, hidd el, azt is értékelni fogja, hogy nem mentél rögtön egy másik csajhoz, csak mert ő még nem áll készen.

20/L

2020. jún. 17. 15:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 6. eddig te irtad a legértelmesebb választ koszi.
2020. jún. 26. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!