Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok abban hogy megértsek egy lányt? alul kifejtem.
Várj vele...majd készen fog állni egy kapcsolatra.
De attól még lehetsz együtt vele.Sétáljatok,beszélgessetek,fagyizzatok stb.
Érezze azt,hogy te készen állsz egy kapcsolatra.
Egy kapcsolatban nem feltétlenül kell gyorsan haladni. Ha tényleg te is tetszel neki akkor összejöhettek és először ez lehet annyi h sokat beszélgettek és sokszor megölelitek egymást. Nem kell azonnal csók vagy más dolog amire még nem áll készen.
Mi a barátommal 16 évesen jöttünk össze (én azóta 17 lettem) és nagyon lassan haladunk még a csókkal is, mert kimondatlanul is tudjuk egymásról, hogy még nem állunk készen, és nem kell elsietni. De ettől függetlenül itt vagyunk egymásnak és szeretjük egymást. Magyarul, ha szerelmes leszel, nem számít milyen korban vagy, a szerelmedért képes leszel egy kapcsolatra.
17/L
Sok fiú csak kihasználja a lányokat.
Lehet, hogy ő pont egy olyan lány, aki komoly kapcsolatot szeretne.
Vagy esetleg mivel még fiatal, nem akar semmit elhamarkodni, főleg, ha ez lenne az első kapcsolata.
Csak hagyj neki időt, hidd el, azt is értékelni fogja, hogy nem mentél rögtön egy másik csajhoz, csak mert ő még nem áll készen.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!