Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy ha lesz barátom, nem tud majd felemelni, nem vagyok kövér, de elég nehéz vagyok. Úgy félek ettől. Mit gondoltok?
Ahol én élek, lehet izmosabb vagyok a fiúknál😛
Na dee igaz is, nem kell ha kell ha nem emelgessen, csak naa például ráülök a lábára, vagy na ilyesmik:)
Attól függ hány kg vagy +hány éves akinek meg kéne hogy emeljen.
A 15%-os erő az attól is függ ki állítja lehet az 60% is vagy a feministák szerint ugyan az.A lényeg hogy jó esetben nem szabad problémát okoznia.
Kedves Kérdező!
"Úgy félek ettől." - 'Úgy...'??? Mégis... hogy félsz? Az 'Úgy' az nekem semmit nem mond. Ki is fejthetnéd.
<A Félelemről>
Mert ha csak kicsit félsz... vagy nagyon félsz... nem mindegy. Mi az hogy 'Úgy'???
Úgy, mint én? vagy...
Úgy, mint Más? vagy...
Úgy, mint Anya? vagy...
Úgy, mint egy macska? Amikor éppen készülsz kivágni az ablakon, hogy ott kakiljon?
Tudtad-e, hogy a macska nem is fél attól, hogy kivágják az ablakon? Több okból is képtelen félni... Csak egyetlen egy a sokból, ha nem bánod:
- Például a macska NEM tudja, hogy mi az a félelem. Eszik-e, vagy isszák...
És tudod, hogy miért nem tudja? Mert nem ember, hanem macska. Képtelen olyanokon gondolkodni, hogy most féljen-e, avagy se. Éppúgy képtelen, mint a virág, a napraforgó, vagy a medveállatka. Ők semmitől sem félnek.
A virág nem fél attól, hogy jön a kertész, s majd levágja tőből azért, hogy egy vázában díszelegjen, amíg el nem pusztul. Pár nap addig...
A napraforgó sem fél attól, hogy jönnek a felhők és kitakarják a napot, ami felé pedig kéne fordulnia.
És a medveállatka sem fél attól, hogy 100 fokos vízbe, vagy a fagyasztó szekrénybe dobják. A medveállatka egy igazi túlélő. Ő ezért nem fél...vagy... azért, mert Ő sem képes gondolkodni. Ugyanis neki sincs mivel...
Csak az ember képes gondolkodni... például azon, hogy akkor most féljek, vagy ne féljek. Valamitől, ami kizárólag a jövőben történhet meg. Az ember mindig a jövőtől fél. Sosem a jelentől. (Amikor félsz és leizzadsz a vizsga előtti percekben... akkor sem a jelen miatt, hanem a lehetséges, elképzelt jövő miatt teszed. Hogy mi lesz, ha mégsem sikerül. Ugye? De az már a jövő zenéje, nem a jelené!)
Persze...a múlttól is félünk, de miért? Mert a jövőt kizárólag a múlt örökségének képzeljük. Mert, ha a múltban vastag voltam... akkor a jövőben is biztos az leszek... - Biztos ez? Mindenkivel ez szokott történni?
Jóóóó, nem Mindenkivel persze, de én nem változok... Mindenki változik... csak én nem. Nana...
Szóval Te vagy az egyetlen kivétel a Földön, aki mai napig is bekakil és pelenkával jár-kel. Amikor pici voltál... féltél? Féltél attól, hogy majd örökre pelenkában kell járnod? És örökké anyatejet kell szopjál?... És örökké négykézláb kell közlekedjél? Nem féltél, ugye!
Miért nem féltél? Pedig félhettél is volna... Elmondom:
Azért nem féltél, mert fogalmad sem volt arról, hogy mi az a félelem.
Igen... ilyen kis bugyuta voltál. Egy csomó mindenről nem volt fogalmad se.
Így aztán nem is gondolkodhattál ilyeneken, mint pl. 'Jobb félni, mint megijedni'!
Ugye... tudod már mit kell tegyél, ha nem akarsz félni?
Az ERŐ legyen Veled!
Miből gondolod a barátod emelgetni akar?
Esetleg inkább ...
Na szóval mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!