Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hónapja van egy barátom. Az elején csak baratkoztunk, akkor sok mindent elmeseltunk egymásról.. Elmondta hogy nagyon sok lányhoz volt köze, amiről persze én tudtam. Megkerdeztem tole miért nem működtek,amire ő azt mondta hogy egyszer csak megunta őket. Unta hogy állandóan hívogatta öt a lány, vagy éppenseggel egész nap írogatni kellett neki. Mikor arra jutottunk, hogy nálunk ez még is csak több mint barátság, (hozzateszem ő mondta hogy legyen ebből kapcsolat),megbeszélteem vele, hogy legyen az hogy majd ő ír, hív és én felveszem, vagy válaszolok. Ő tudja mikor ér rá, mikor van ideje,ne az legyen hogy én raakaszkodom mint a többiek. Bele is ment, és ezt egy jó darabig tartotta is. Aztán mostanában picit elkezdtunk tavolodni egymástól. Ma volt is egy vitának telefonon, és hozzam vágta, hogy én sosem keresem. Mindig csak ő ír, mindig ő hív fel.. De hát ebben állapodtunk meg.. Nyilván nem életünk veegiig lenne így.. De hat csak egy hónap telt el.. Most akkor kezdjem el én is hívogatni? Érdekes módon volt olyan hogy hívtam, és általában nem tudta felvenni, mert éppen dolgozott. Az meg túlzás hogy én sosem kezdeményeztem beszélgetést, mert ez nem igaz.. De abszolút nem értem ezt a kirohanasat, mikor azzal indított nekem, hogy ezt utalja a nőkben,az egész napos beszélgetéseket.. De most meg serelmezi hogy nem keresem... Mi az aranykozeput? Sok sem akarok lenni, de azt sem szeretném, ha azt érzékelné, hogy nekem ő nem fontos

2020. jún. 3. 21:31
 1/2 pongi12 válasza:

hát szerintem mindenképpen írj neki gyakrabban csak próbálj úgy időzetni hogy mikor jó neki.vagy talaljatok egy idopőntot hogy minden nap mikor beszélni példaul minden nap 5 oratol addig amíg nincs valami jobb dolgotok.

De ha fontos vagy neki és szeret akkor nem kellene hogy zavarja az hogy veled kell foglalkoznia

2020. jún. 3. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kéne, hogy akkor ha ugye nem irtok, pár óránként te írsz neki valami kis rövidet, aztán ha elérhető és tudtok beszélni akkor irtok

De hagyd, hogy ő is keressen, akár jóval többször

2020. jún. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!