Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell a kapcsolatban viselkedni?
A barátommal három hónapja együtt vagyunk, de eddig egy ölelésig jutottunk. Mindketten szeretnénk továbbhaladni, de nem tudjuk hogyan kell. Tudtok segíteni?
18/l és 18/f
Megbeszéled vele, hogy szeretnéd ha ölelésen túl is lenne már pár dolog
Bár ha a szexre még nem áll(az) kész, akkor azt nem
Az első két válaszolónak mondom, hogy szerintem korai lenne még a szexet emlegetni, ha három hónap járás alatt csak az ölelésig jutottak.
Beszéljétek meg, mire álltok készen. Nem ciki. Csók sem volt még?
3masnak:
2es vagyok, igen tudom, csak azért írtam inkább mert az első is említette
Én világosan leírtam,hogy FOKOZATOSAN haladjanak!
Nem azt írtam,hogy rögtön szexeljenek!
Már nem azért, elnézést, ha bunkónak tűnök, de biztos, hogy olyan nagyon vonzódtok ti egymáshoz, ha 3 hónap alatt még egy csók se volt (persze ha a karantén miatt nem találkoztatok sokáig, az más)? Biztos vagy benne, hogy a srác vonzódik hozzád? Te adsz neki egyértelmű jeleket, hogy ő bejön neked?
Szerintem ezekről komolyan kellene beszélnetek, mert fontosak és természetesnek kellene lenniük. Ha szüzek vagytok és még tartotok a szextől az még belefér 3 hónapnyi járásba, de a csók hiánya nekem furcsa, akkor is, ha az sem volt még egyikőtöknek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!