Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el?
Pár napja kiraktam ezt a kérdést:
Figyelt kérdés
1 évet és 2 hónapot jártam egy lánnyal, aki kb. 7 hónapja szakított velem (azzal az indokkal, hogy nincs közös érdeklődési kör). Az igazi ok valószínűleg az lehet, hogy van egy kis túlsúlyom, illetve eléggé céltudatos a lány, én pedig kissé lazábban veszem a dolgokat (értem ezalatt a tanulást stb.) Ha emlékezetem nem csal, akkor gyakorlatilag minden nap eszembe szokott jutni. Ő 20 éves egyetemista, én 19 vagyok most végeztem a gimiben. Ő volt az első szerelmem, és ez fordítva is igaz volt. Azóta igazából jónak mondható szexuális élményem nem is volt. Vannak barátaim, melózom, sportolok, de valahogy még mostanság is sokat gondolok rá. Lehetséges esetleg az ellen tenni, hogy ne gondoljak rá, vagy ez még egy jó ideig így lesz?
Annyi változott azóta, hogy instán láttam randizni egy sráccal. Azóta Még jobban hiányzik, minden rá emlékezetét, képtelen vagyok elfelejteni. Hogyan vészelhetném át ezt az időszakot?
Meló előtt sietve írtam a kérdést, és az autocorrectem nagyon szar xd
Sajnálom, hogy nem feleltem meg az általad megfelelőnek vélt helyesírásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!