Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan felejthetném el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dundus1000 kérdése:

Hogyan felejthetném el?

Figyelt kérdés

Pár napja kiraktam ezt a kérdést:

Figyelt kérdés

1 évet és 2 hónapot jártam egy lánnyal, aki kb. 7 hónapja szakított velem (azzal az indokkal, hogy nincs közös érdeklődési kör). Az igazi ok valószínűleg az lehet, hogy van egy kis túlsúlyom, illetve eléggé céltudatos a lány, én pedig kissé lazábban veszem a dolgokat (értem ezalatt a tanulást stb.) Ha emlékezetem nem csal, akkor gyakorlatilag minden nap eszembe szokott jutni. Ő 20 éves egyetemista, én 19 vagyok most végeztem a gimiben. Ő volt az első szerelmem, és ez fordítva is igaz volt. Azóta igazából jónak mondható szexuális élményem nem is volt. Vannak barátaim, melózom, sportolok, de valahogy még mostanság is sokat gondolok rá. Lehetséges esetleg az ellen tenni, hogy ne gondoljak rá, vagy ez még egy jó ideig így lesz?

Annyi változott azóta, hogy instán láttam randizni egy sráccal. Azóta Még jobban hiányzik, minden rá emlékezetét, képtelen vagyok elfelejteni. Hogyan vészelhetném át ezt az időszakot?

2020. máj. 24. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Olvass szépirodalmat
2020. máj. 24. 14:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Meló előtt sietve írtam a kérdést, és az autocorrectem nagyon szar xd

Sajnálom, hogy nem feleltem meg az általad megfelelőnek vélt helyesírásnak

2020. máj. 24. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arra utalt, hogy a felejtés érdekében töltsd a szabadidődet olvasással. Ezzel egyetértek, hasznos.
2020. máj. 24. 22:31
 4/6 Stark2000 ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint az sokat segített, hogy kikövettem a különböző platformokon az exemet, illetve, hogy el kezdtem ismerkedni. Nem feltétlen randizgatás, kapcsolat keresés céljából, csak úgy spontán. Meg hát jaah, kösd le magad, olvassgass, nézz sorozatot, filmet, etc.
2020. máj. 25. 01:30
 5/6 anonim válasza:
100%
Én 2 és fél évet jártam életem szerelmével, 5 nap múlva lesz 3 éve, hogy szétmentünk. Én még most is sokat gondolok rá. Tudom, hogy ez nehéz. Tereld el a figyelmedet. Vagy álmodozz róla. Nekem anno az is segített, hogy úgy gondoltam, hogy a szívemben és a fejemben ott van, és ott bármikor vele lehetek. Idővel jobb lesz majd. Aztán majd lehet, hogy jön egy lány, aki elfeledteti veled őt. Türelem.
2020. máj. 25. 02:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Haverokkal ivás, buli, új barátnő. Ez segít, semmi más.
2020. máj. 29. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!