Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne ezt vele megértetnem? Már nem annyira bírom ezt!
Szóval 19 éves vagyok a barátnőm 18 már 2,5 éve vagyunk együtt. Amúgy őszintén elég idegesítő csaj. Minden nap képes korán felkelni, és jógázik vagy futni megy vagy tudom is én. Már fél éve velem meg a szüleimmel él, mert össze akart velem költözni én meg mondtam neki hogy ha össze akar költözni akkor jöjjön ide. Mondjuk már kezd idegesíteni hogy anyukámmal, jajj együtt kertészkedünk, jógázunk, együtt megyünk bevásárolni, együtt főzünk, “gyere anyus befestem a hajad”. Szóval a barátnőm zsizseg és pörög, mindig csináljunk valamit. Most karantén alatt felszedtem kb 20 kilót, mert úgy jólesett. Erre jött hogy ez így nem egészséges, bicikliztünk, túrázzunk, menjek vele futni, a jógát jó hogy nem ajánlotta fel mert tudja hogy utálom. De én jól elvagyok itthon, tespedek, finomakat eszek, jó tvműsort nézek meg jó 18 plusszos cuccokat. Ő meg, sportol, tanul, a barátnőivel facetimeol, meg most anyukámmal a ház felújitás és átpakolás, amibe már apámat is bevonzották. Már kezd ezzel a viselkedésével az őrületbe kergetni, és már a szüleim is aktívak, sportolnak, tesznek vesznek meg minden és mindig megkapom hogy kilógok a sorból. Persze azt fontosnak tartom hogy jó formában maradjon, na meg hogy ugye hajlékony legyen, hogy mikor kedvem támad a füléhez nyomhassam a lábait ;)
De már kezd nagyon nagyon elegem lenni. Hogy változtathatnám kicsit meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!