Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mentek a párotokhoz (aki a szüleivel lakik) mit vesztek fel?
Mindig szeretek csinosan és divatosan öltözködni... de a párom szülei elég konzervatívak: a szoknya majd térdig kell érjen, crop top/haspóló ki van zárva, melltartó nélküli ruhák vagy felsők nem jöhetnek szóba stb.
De én totál unom náluk a farmer-póló kombót, ez nem is én vagyok. Ti is stresszelve mentek a párotok szüleihez, az öltözködés tekintetébe?
szerintem erről beszélj a barátoddal, hogy szeretnél jobban önmagad lenni, akkor is, amikor náluk vagy, és nyilván nem valami prosti módjára akarsz kinézni, meg nem is kirívó a ruhád, de aggaszt, hogy a szüleinél rossz benyomást keltesz és hogy ő erről mit gondol, meg szerinte mi az, amin a szülei nem akadnának ki, vagy valami
biztosan jól esne neki, ha megosztanád az aggodalmadat, hisz az ő szülei, meg amúgy is, nyugodtan avasd be:)
17/L
Az első válaszoló vagyok:
Értem a barátod nézőpontját is, hogy nem akar feleslegesen összetűzésbe keveredni a szüleivel, de azt meg kell értenie, hogy te meg nem érzed jól magad úgy, főleg, ha a szülei ilyen 'kötekedősek ', és ennyi erővel nem csak a ruha miatt kell aggódnod, hanem minden miatt, ha tényleg mindenbe belekötnek, amibe tudnak.
Esetleg az, ha megoldható lenne, hogy a barátod leül velük hat szem közt beszélni, hogy amit belőled látnak, az nem te vagy, van egy stílusod, amit nem szeretnél megváltoztatni miattuk és mivel szeret téged, szeretné, hogy ne érezd magad kellemetlenül, és közben békét is szeretne.
Amúgy simán lehet, hogy csak a fiukat féltik, de a barátod azt is megmondhatja nekik szerintem, hogy ő téged választott, és ismer, és úgy szeret, ahogy vagy, szóval neki is jó érzés lenne, ha ezt az egész helyzetet és téged is elfogadnának...
Azért szerintem a farmer-póló meg rövidszoknya-crop top kombón kívül létezik még elég sok minden :D
Tudsz úgyis csinos és divatos lenni, hogy közben nem botránkoztatod meg a párod konzervatív szüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!