Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van ilyen fiú? Létezik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen fiú? Létezik?

Figyelt kérdés
Olyan fiút keresek, aki okos, de nem stréber. Akinek van humora, figyelmes, de mégis van egy kicsit “rossz” oldala. Aki torodik velem, megved, akire mindig szamithatok. Magasabb nalam, kozepes testalkatu, izmos es jol nez ki. Ja es romantikus. Talalni fogok valaha ilyet?

2020. máj. 14. 18:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Hát figyelj én nem vagyok izmos és romantikusnak sem mondanám magam nagyon, de a többi illik rám.
2020. máj. 14. 20:09
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Hm, tudod mi van? 194cm vagyok(szerintem az azért magas) figyelmes vagyok és udvarias. De tudod mi a bökkenő? Meleg vagyok. egy kicsit sok az elvárásod, szerintem
2020. máj. 14. 20:12
 13/21 anonim válasza:
91%
Hat figyelj, csak keresned kell. Kitartas. Es amiugy lehet h akibe beleszeretsz (a nagy o) nem pontosan ilyen.
2020. máj. 14. 20:20
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen fiút akarsz az oké csak ahhoz először neked is ugyanilyennek kéne lenni legalább. Ne csak elvárás legyen :)
2020. máj. 14. 22:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Lol... Én annak is örülnék, ha bárkinek tetszenék, nemhogy ilyen Adonisnak. :D
2020. máj. 15. 01:10
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem hogy nagy elvárásoknak kéne számítania ezeknek, ilyennek kéne lenni alapból.
2020. máj. 15. 01:12
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

Én nem vagyok magas, de a többi illik rám szerintem. Szóval ne add fel, hajrá. Lehet túl magasak az igényeid, de ne adj lejjebb, csak ha úgy érzed.

19/F

2020. máj. 15. 08:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, viszont nem biztos hogy pont egy ilyenbe fogsz beleszeretni. Lehet találkozol valakivel, és az elvárásaid abszolút megváltoznak, és hiába nem olyan, mint a leírtak, mégis szeretni fogod. :)
2020. máj. 15. 14:38
 19/21 anonim válasza:
86%
Nekem is ilyen kéne, szólj ha találtál
2020. máj. 15. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezek tényleg iszonyúan nagy elvárások. Legközelebb már azt is kéred, hogy hozzá le a csillagokat az égről vagy sétáljon a vízen? Mert azért ez nem túl gyakori kombináció, ráadásul aki ilyen az iszonyúan hamar talál barátnőt, szóval kb mindig foglalt.
2020. máj. 16. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!