Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen fiú? Létezik?
Figyelt kérdés
Olyan fiút keresek, aki okos, de nem stréber. Akinek van humora, figyelmes, de mégis van egy kicsit “rossz” oldala. Aki torodik velem, megved, akire mindig szamithatok. Magasabb nalam, kozepes testalkatu, izmos es jol nez ki. Ja es romantikus. Talalni fogok valaha ilyet?2020. máj. 14. 18:57
2/21 anonim válasza:
Baszod a magasság miért szempont?
3/21 A kérdező kommentje:
Azert mert magas fiut szeretnek, az cukii.
2020. máj. 14. 19:13
4/21 anonim válasza:
Szóval tökéletes fiút keresel?
Te is ennyire tökéletes vagy csak lányban?
5/21 anonim válasza:
Nem inkább olyan ember cuki, aki kicsi? Ha valaki magas akkor inkább jóképű, mint cuki, nem?
6/21 A kérdező kommentje:
Lehet valaki magasan is cuki. Nem vagyok tokeletes, sot... En csak megkerdeztem hogy letezik e ilyen.
2020. máj. 14. 19:25
8/21 anonim válasza:
Létezik. De kihalófélben vannak...
9/21 anonim válasza:
Hát figyelj: itt vagyok 160 cm-el, egoistaként
10/21 anonim válasza:
Legyen okos, kedves, romantikus, izmos, tökéletes testalkatú, a lányok mind őt akarják, de ő csak téged. Toronyóra lánccal?
Egyébként ha ilyenek az elvárásaid, akkor nagyot fogsz koppanni a későbbiekben, már bocsi. Egyrészt ez mind nem összeegyeztethető, másrészt van, ami lényegtelen egy kapcsolatban. Ha jön majd egy aranyos srác, aki mondjuk belsőre ilyen, de külsőre nem, és nagyon tetszel neki, akkor elhajtanád, mert nem elég magas/izmos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!