Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 7 hónapja vagyok egyutt a baratommal, elottem volt egy nem túl tartalmas kapcsolata ,ugy ertem nem szerette az adott lanyt nem is igazan talalkoztak havonta egyszer ketszer. Miattam vetett vegett az akkori kapcsolatának azotq gyanum sincs arra hogy megcsalna, akárkivel a volt baratnojere meg eselyt se latok mert nem volt semmilyen erzese gyakorlatilag a lány iránt ha ertitek mire gondolok. Azonban lattam egy fotot amit a nevelo apja tett ki meg nyaron amin o es ez az adott lany van , ekkor mar 4 lannyal csalta tudtommal amit kesobb megerositett nekem. velem lenne a baj hogy , rosszul esik a kep? hogy elvitte magaval.. mikozbe nem szerette nem fogalalkozott vele gyakorlatilag? akkor mert vitte el ? Tényleg velem lehet a baj de kíváncsi vagyok ti hogy látjatok ..nem tulzok marmint tenyleg nagyon rossz kapcsolatuk volt, az egesz nem szerelmemmel hanem egy egyéjszakás kalanddal kezdődött. Kérlek mondjátok valamit:)2020. máj. 11. 14:57
1/2 anonim válasza:
Miért ne vitte volna el? Fent kell tartani a kapcsolat látszatát, ez annak a része. Bízhatsz amúgy benne, de aki korábban 4 csajjal csalta a párját és közben a képébe mosolygott, attól ne lepődj meg ha te sem fogsz neki sokat érni és hasonlókat kapsz majd, vagy egy csettintésre eldob.
Mielőbb nagyon a hős szerelmes képe lenne benned a fiúról.
2/2 anonim válasza:
Én mielőbb szakítanék vele hogy ne csaljon meg vagy ha már túl van rajta akkor ne tegye meg többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!