Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Nagyon el vagyok keseredve
Az a baj, hogy sok mindent nem lehetne tenni. Vagy őszintén beszélsz apukáddal vagy hazudsz. Habár a másodikat nem tartom jó ötletnek, mert úgyis kiderül. Biztos meg lehet valahogy lágyítani apukádat is. Mutasd be a fiút, hagyjad hagy beszélgessenek férfi módjára. Mondjátok el neki őszintén, hogy hova mentek és mit terveztek. Biztosan értékelni fogja. Esetleg ha apukádnak van új nője akivel jóba vagy próbálkozz be nála. Vagy nem tudom milyen válás volt a szüleid között. Kérd meg anyukádat, hogy beszéljen apukáddal. Ennél többet sajnos nem tudsz tenni.
Én remélem, hogy elengednek titeket!
Attól függ hogy mennyi ideje vagytok együtt és hogy a szüleid mennyire bíznak benne, hogy tud-e rád vigyázni.
Nem éri meg hazudni, viszont esetleg kompromisszumot köttök.
A lényeg hogy őszintének kell lenned és normálisan kell leülnöd apukáddal erről beszélgetni.
Simán lelépsz nem veszed fel a telefont, messengeren meg írod anyudnak hogy szia elmentem jól érezni magam lehetőleg ne legyél egy megkeseredett boomer és ne kezdj el keresni köszi puszi.
Egyébként engem 17 évesen már kb bárhova el engednek, sőt nem kell engedélyt kérnem hogy ANYA EL MEHETEK A HAVEROKKAL IDE VAGY ODA? Hanem el megyek, az a normális ha ennyi idősen már nem kisgyereknek kezelnek. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!