Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ennek örülni fog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek örülni fog születésnapjára?

Figyelt kérdés
Éppenhogy a 16. születésnapja előtt jöttünk össze (kereken 1 hetten), nagyon boldogok vagyunk, szeretjük is egymást, de ennyi idő alatt még, nyilván nem tudtuk olyan mélyen megismerni egymást. Tudja, hogy szeretek festeni, ezért gondoltam jó ötlet, ha festek neki valamit, de aztan elbizonytalanodtam. Kiválasztottam egy képet, amit én nagyon szeretek, de kicsot olyan "randomnak" érzem, se hozzánk, se a szülinaphoz nincs igazán közé:// illetve gondoltam sutok sütit, amit majd közösen megtehetünk. Személy szerint jobban szeretek élményeket adni, egy közös ebéd/piknik ilyesmik, de a karantén miatt nincs rá lehetőség. Ha esetleg van más ötletetek, amit viszonylag gyorsan el lehet készíteni (holnap után ünnepeljük), azt nagyon megköszönném!:))
2020. máj. 6. 03:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként a süti mellett felajánlhatod neki, hogy szívesen festesz valamit neki születésnapjára, csak a témáját ő adja meg. Nem lesz ez sem "cink", értelmes ember örül az ilyesminek. :)
2020. máj. 6. 11:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmtől szülinapomra festményt kaptam, viszont az személyesebb volt. Az örök kedvenc játék karakteremet festette, mivel tudta, hogy az a játék mennyire meghatározó dolog volt az életemben
2020. máj. 6. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Suss egy finom sutit, az boven eleg. En igazabol orulnek egy kavicsnak amire festett egy szivet(nyilvan csak ha tenyleg szivbol adja) vagy még azt is lehetne ha megoldhato, hogy egyutt keszititek el a sutit:)

Sok sikert!

2020. máj. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!