Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ennek örülni fog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek örülni fog születésnapjára?

Figyelt kérdés
Éppenhogy a 16. születésnapja előtt jöttünk össze (kereken 1 hetten), nagyon boldogok vagyunk, szeretjük is egymást, de ennyi idő alatt még, nyilván nem tudtuk olyan mélyen megismerni egymást. Tudja, hogy szeretek festeni, ezért gondoltam jó ötlet, ha festek neki valamit, de aztan elbizonytalanodtam. Kiválasztottam egy képet, amit én nagyon szeretek, de kicsot olyan "randomnak" érzem, se hozzánk, se a szülinaphoz nincs igazán közé:// illetve gondoltam sutok sütit, amit majd közösen megtehetünk. Személy szerint jobban szeretek élményeket adni, egy közös ebéd/piknik ilyesmik, de a karantén miatt nincs rá lehetőség. Ha esetleg van más ötletetek, amit viszonylag gyorsan el lehet készíteni (holnap után ünnepeljük), azt nagyon megköszönném!:))
2020. máj. 6. 03:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

A kép, amit festettem:

[link]

2020. máj. 6. 03:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt kifejtettem, hogy ő fiú, ilyen szemmel nézzétek:))
2020. máj. 6. 03:49
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Fess, csak ne ezt a képet. Ha jól meg tudod rajzolni a rajta lévő orrot és szájat akkor oké, más esetben hanyagold. Ha úgy tudod megrajzolni, mint ahogy a képen is van, hanyagold. Keress mást. Nem bántásból írom. Én is sokat festek:)

17L

2020. máj. 6. 04:28
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem jó a kép amit festettél, jó ajándék. Ha esetleg van időd és kedved akkor csinálhatnál egy olyat is ami ugyan ilyen színes kép és belül a 16-os szám lenne rajta, ugy mint ezen a szem. Az egy kicsit személyesebb lenne, plusz neki készítenéd, a színeket is úgy használhatnád, akiket szeret, vagy illik hozzá. Aztán elrakhatná emlékbe, és mindig eszébe jutna róla a szülinapja, meg hogy összejöttetek.

Csak egy ötlet 🙂

2020. máj. 6. 05:28
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Az elsőnek, igen, nemrég kezdtem a festést, úgyhogy még csak próbálkozom, de minden kritikának örülök!:)

A másodiknak pedig ez egy nagyon jó ötlet, kreatív, köszönöm!

2020. máj. 6. 05:56
 6/13 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Ha szereti a festményeket akkor igen
2020. máj. 6. 06:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem sok mindent tudnék hozzászólni ha egy ilyen festményt kapnék :D

Örülnék neki mert tudom, hogy idő van benne és foglalkozott vele de csak ennyi.

Viszont a falra nem szívesen tenném ki tehát csak a magyarázkodás lenne, hogy miért nincs szem előtt.

Lehetne valami személyesebbet fiúsabbat. Akár egy vicces verset írni, nem kell nagy dolog. De ha valami fiúsabb dolgot festesz például az egyik játék karakterét amivel szokott játszani vagy egy szimbólumot. Például egy witcher jel.

Így hirtelen ezeket tudom amit még szívesen is látnék. :D

Bár ehhez ismerni kell kicsit.

21/F

2020. máj. 6. 08:14
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem jó lesz a kép és a süti ajándéknak. Ilyen rövid ismeretség után ez bőven elég. A sütinek szerintem szinte mindenki örül. Ez a kép meg szerintem nagyon jópofa. Nem a megszokott. És nem is egy óriási festmény, amit ne tudna hova kitenni.
2020. máj. 6. 09:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A gamer hozzászólást osztom!:D

Ha játszik valamivel, szerintem jó lehet. Sok játékban vannak egyszerű jelek (a fentebb írt witcher, a lol, wow, fallout is rejt pár egyszerű jelet) érdemes ezzel próbálkozni. Számomra ez az ajándék kedves, szép de személytelen gesztus lenne (bár én lány vagyok).:)

2020. máj. 6. 09:28
 10/13 anonim ***** válasza:
19%

Mennyivel személyesebb a 16-os szám, valóban. :D

És én is szeretem a festményeket, de ez nem jó ajándék. Nem akarom földbe döngölni az önbecsülésedet, így visszafogom magamat, de ezt felejtsd el.

Egyrészt maga a stílus, amiben készült is nagyon megosztó, kevés ember van, akinek tényleg tetszik az absztrakt. Másrészt a téma sem az igazi, fiúnak biztos, hogy nem adnék egy orrot és egy szájat ajándékba. (De lánynak sem.) Másrészt a kivitelezés sem az igazi, a festése is elég érdekes. Azt látom, hogy vastagon van rajta anyag, olyan üvegfestékes hatása van, de ha tippelnem kell pénzért, akkor akrill, alapozatlan vászonra vagy papírra. (Vagy tényleg üvegfesték, egy üveglapon?)

Egyébként jól értem, hogy 1 hete jártok még csak? Előtte mennyi ideig ismertétek egymást? Ha csak 1 vagy 2 hét, akkor nem ciki "csak" süteményt ajándékozni, hidd el nekem.

De ez az 1+ hét alatt csak volt már szó hobbikról, csak van neki is valamilyen kedvenc elfoglaltsága, amihez lehet nyúlni. Érdemesebb lenne azon a vonalon elindulni.

2020. máj. 6. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!