Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit kéne tennem? Megértem őt is persze, de akkor is!
Figyelt kérdés
Abban a nehéz helyzetben vagyok, hogy nagyon összevesztem a szüleimmel, belátták hogy az ő hibájuk volt ami történt, de nem akarnak egyenlőre otthon látni. Ezért muszály voltam a barátom családjához költözni, nagyon rendes emberek! És a költözés után kb két héttel majdnem lefeküdtem a barátommal, de sok volt nekem és nem hagytam. Egy sráccal voltam, aki nagyon kihasznált, és szörnyen (enyhén fogalmazva) kellemetlen volt az események sorozata. Mióta ugye együtt alszunk sokat vagyunk együtt, szoktunk együtt fürdeni, nagyon kívánja hogy korlátlanul együtt lehessünk, és ne szabják neki határokat! Viszont picit még félek ettől, nem tudom mire számítsak, bízom benne, de akkor is nehéz! Én próbáltam a történtek után vele őszintén beszélni, és a végére úgy éreztem készen állok erre, meg us beszéltük hogy kinek mi okoz örömöt, de egyenlőre még valahogy nem merem azt a pici lépést megtenni. Mit gondoltok, engedjem magam át neki? Hagyjam hogy úgy tisztességesen lelkileg is és nem csak testileg elvegye a szüzességem? Minden további kérdést, vagy segítséget nagyon szívesen fogadok és válaszolok is! Előre köszönöm!2020. máj. 4. 13:56
1/6 A kérdező kommentje:
Jesszes elnézést:muszáj
2020. máj. 4. 13:58
2/6 anonim válasza:
Nem tudok ki vagy vagy milyen életed volt és pontosan milyen érzések keringenek benned de, ha én te lennék semmiképpen nem gondolnék bele komolyabban a sráccal.
Addig amíg nem tudsz hova költözni és erre kényszerülsz testtel benne lehetsz, de lélekben semmiképpen.
De te látod át pontosan mi az ábra. Meddig nem mehetsz haza stb.
F
3/6 anonim válasza:
Szerintem addig nem érdemes senkivel sem lefeküdnöd, amíg nem bízol benne és nem tudod elengedni magad.
Közben és utána csak rossz lesz neked, mert kattogni fog az agyad és félni fogsz.
Neked kell érezned ki méltó hozzád és hogy kivel akarod elveszíteni.
Ha ténylegesen késznek érzed magad, akkor aktus közben, illetve előtte is beszéljetek kinek mi a jó.
4/6 anonim válasza:
Egyetértek a kettesel.Itt nem mások véleménye számít,mondhatjuk hogy feküdj le vele,de nincs értelme,ha nem érzed magad készen.Nem tudom,hogy szoktatok-e pettingelni,ha olyan van akkor azzal is kezdhetek.Csak akkor,ha te készen állsz viszont.A leírásból kicsit olyan,mintha kényszerítene rá,de remélem,hogy csak beképzelem.Mióta vagytok együtt?
5/6 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt. Amúgy nem csak úgy rájuk telepedtem, az anyukája ajánlotta fel!
2020. máj. 4. 21:46
6/6 anonim válasza:
2 pohár bor és egyből felengedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!