Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az exem egyik barátjával...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsanettkl kérdése:

Az exem egyik barátjával beszélgetek Merjek felé nyitni kapcsolazilag?

Figyelt kérdés

Ugy ismertem meg hogy nem tudtuk hogy az exem a haverja. Nagyon sokat beszélgetünk és hívásozunk. És rég tudott bárki ilyen boldoggá tenni mint ő most. Az exem tudja hogy bestélünk és nem zavarja, sőt a srácot probálja leneszélni rolam mert idézem “nem vagyok normális”

Ez a srác iránt érzek valamit. De az exem is hianyzik még, nem szeretem csak hiányzik hogy beszéljünk, és fáj hogy ő ilyen lekezelően mesél rolam

Nem tudom bele merjek e vágni ebbe az egészbe, hogy el kezdjek e jeleket küldeni a srácnak.

2020. máj. 2. 03:53
 1/2 SziaJociVagyok:)) ***** válasza:
50%

Szerintem hanyagold

Először lépj túl az exeden, utánna ismerkedj

Ex barátjával összejönni meg csúnya dolog

Gondolj csak bele

2020. máj. 2. 04:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó vége nemigen lesz.

Az exed mindíg savazni fog téged.

Egyrészt ő is feldúlt a szakítás végett másrészt a pszihé úgy segít elfelejteni valakit, hogy a negatív dolgokat helyezi előtérbe...

Így aztán mindíg csak a negatívumokat fogja hangoztatni rólad a haverjának...

Szóval inkább valaki más felé kacsintgass szerintem.

2020. máj. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!