Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért remegek ha szóba kerül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért remegek ha szóba kerül az exem?

Figyelt kérdés

Már több mint fél éve szakítottunk, és elég nehezen léptem túl rajta, mostanában kezdtem egyenesbe jönni. Néha a gyengébb pillanataimban hiányzik még, de tudom, vagy legalábbis azt mondják hogy én nem érdeklem őt, szóval nem is írok neki meg ilyenek. De ha szóba kerül az néhány közös ismerőssel akik tartják vele a kapcsolatot hogy mi van vele mostanában elkezdek remegni, elszorul a torkom és nagyon szomorú leszek, visszajön a szakítás utáni 2-3 hónapban érzett fájdalom és hangulat amikor a mélyponton voltam, és minden amit elrontottam eszembe jut és utólag jöttem rá hogy ezt nem így kellett volna. Ő is hibázott, nem kezeltük éretten ezt az egészet, de tudom hogy mennyit változtam és talán ő is, és arra gondolok hogy most működhetne-e. Közben meg nem szeretném ha megint összejönnénk, mert már nem szívesen vállalnám fel, intellektuálisan nem volt számomra megfelelő partner, elég egyszerű ember volt. Kicsi össze vagyok zavarodva, úgy érzem ki kellett adnom, nem is erről szól a kérdés.

18l

2020. ápr. 30. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ez normális. Én nem feltétlen remegek, viszont olyan rossz érzés fog el, amikor az exem szóba kerül bárhol, de jobban, amikor olyanoktól hallom akik közelebbi ismerősei. Sajnos nekem a barátnőm rokona is messziről úgy hogy mégroszabb. Úgy probálj hozzá állni hogy nem működött és nem is működne ezek után se, az egy elszállt gép ami többé nemjön vissza, és neis várd vissza. Elkell engedni az ilyen csalódásokat és új életet kezdeni. Kitartást

2020. ápr. 30. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Még kevés a fél év, egyértelműen nem léptél túl rajta. Más dolog már jobban érezni magad és más tényleg lezárni ami vele volt. Ez nem szégyen, nem kell siettetni a lezárást, mert abból csak lefojtás lesz. Normális ami benned van, adj magadnak időt.

Amit a közös ismerősökről írsz, azok viszont nagyon nehezítik a helyzetet. Mennyire szoros velük a kapcsolatod? Miért kerül szóba az ex, miért beszélnek róla? Megkéne mondani nekik hogy nem érdekel ami vele van, szakítottatok már jó ideje, nem akarsz róla beszélni. Ha ezt nem értik meg, akkor leépíteni velük a kapcsolatot, mert direktben rombolnak a kérésed ellenére. Annál tovább fog húzódni a továbblépésed, minél többször hallasz róla. Hisz te magad is megfogalmazod hogy hova zuhansz vissza ha ez történik, ha nem teszel ellene, akkor pedig újra és újra átfogod élni.

2020. ápr. 30. 15:52
 3/4 SziaJociVagyok:)) ***** válasza:
100%

A kettes válaszoló mindent leírt!

Ezt tedd :)

Nekem 1 év kellett

2020. máj. 1. 02:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy történt a szakításotok? Nekem is volt ilyen, de úgy szakítottunk, hogy tulajdonképpen nem beszéltünk meg semmit. A szakítás után pár hónappal rámírt a srác, hogy beszéljük meg az egészet. Béküljünk ki annyira, hogy legalább ne tiltsuk le egymást. Előtte nagyon féltem, de utána jobb volt. Nem lettünk barátok, de legalább megbeszéltük a dolgokat.
2020. máj. 8. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!