Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti hány évesen találtátok meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GySzilvia kérdése:

Ti hány évesen találtátok meg az igaz szerelmeteket?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 12:33
1 2
 11/14 asteck válasza:
38
2020. máj. 3. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
10-es, te vagy a 6-os igaz? Az akkor nem jött ki jól. Most sincs olyan aki bejönne? Kíváncsi vagyok mert annak ellenére hogy én most nem csajozom, azért amióta újra 1edül vagyok, legtöbbször volt aki bejött volna, de nehezen elérhető volt, vagy már volt pasija :/
2020. máj. 3. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
A 10-es nem én vagyok. Nem arról van szó hogy ne jönnének be, hanem ha kapcsolat lesz belőle akkor megáll az egész egy szinten, de nem vagyok szerelmes.
2020. máj. 3. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 15, azt hiszem, mivel most vagyok 16 és még kindíg szeretem azt a lányt, ez a legerősebb szerelmem ami valaha volt szóval nem tudom, de még fiatal vagyok.
2023. okt. 16. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!