Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú várakozás után exem megint ad egy esélyt. Mit
csináljak, hogy megint szeressen?
Ezt AZONNAL felejsd el! Neked ad egy esélyt? Talán tőled kér és magának ad! Csak a káposzta jó felmelegítve, más nem. Eszedbe se jusson, ha jót akarsz magadnak. Láttam már ilyet, rengeteget. SOHA, érted? soha nem volt jó vége. Akkor sem, amikor összeházasodtak és jött a sokadik gyerek. Mindig válás lett a vége és könnyek.
2020. ápr. 24. 16:33
Azt ne, ami miatt szakítottatok!
Ha ő adna esélyt, akkor a szakításban te voltál a hunyó, tehát neked kell változni.
2020. ápr. 24. 16:37
3/11 A kérdező kommentje:
Kicsit hülyén fogalmaztam. Nem nekem ad esélyt, hanem nekünk, mert mindketten hibáztunk.
Ennek csak az lesz a vége, hogy mindketten még jobban belebonyolódtok és még fájdalmasabb lesz.. Nem véletlen szakítottatok (gondolom). Én még1x átgondolnàm ezt a dolgot
2020. ápr. 24. 17:51
5/11 A kérdező kommentje:
Most voltam kint sétálni vele, tök jól elvoltunk és tök normálisan megölelt. Beszéltük, hogy ez azért hosszú folyamat lesz, amire minden visszaáll és, hogy azért biztos lesz 1 hónap amire érezni fog irántam valamit és mondta, hogy ha egy hónap alatt nem érez semmit, az már nagyon gáz, szóval remélem, hogy egy hónap alatt lesz fejlemény
Ugye tudod, hogy általában az emberek azért jönnek össze egymással mert van érzésük egymás felé, szerelmesek egym@sba, szeretik egymást, meg van a kémia.
Na hát ha ez nálatok nincs akkor miért jött össze veled újra? Megsajnált? Mert abból jó nem sül ki ha csak sajnálat miatt.
2020. ápr. 26. 13:36
7/11 A kérdező kommentje:
Nem, még nem is vagyunk együtt. Majd csak akkor leszünk együtt, ha kicsit közelebb kerülünk egymáshoz lelkileg. Most még csak próbáljuk megoldani az érzéseinket. Különben amikor először összejöttem vele, akkor is már együtt voltunk hónap elején, de annak a hónapnak a végéig kb nem volt szerelmes belém.
8/11 A kérdező kommentje:
És abból a nehezebb első hónapból egy 1 év 2 hónapos marha jó kapcsolat lett, csak a végén elcsesztünk pár dolgot és ezért lett vége, viszont azokat a dolgokat már megoldottuk, vagy éppen dolgozunk rajta
9/11 A kérdező kommentje:
Különben légyszi ne próbáljatok lebeszélni róla, tudom mit csinálok. Csak tippeket szeretnék kérni, hogy hogyan tudnék közeledni hozzá
Jo, de ha valakik igazán szeretik egymást nem mennek szét....
Öltözködj szépen, hívd fel magadra a figyelmet. Ez a külső része.
Kérdezz felőle, hogy van, mit csinál, persze bizonyos mértékig. (Ne legyen tapadó)
Néha lepd meg kisebb ajándékokkal. (Pl. Egy tejszelet, mert tudod hogy szereti és pont gondoltál rá vagy valami ilyesmi)
Beszélgessetek olyanról, ami mindkettőtöket érdekel.
2020. ápr. 26. 15:14
Kapcsolódó kérdések: