Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megéri küzdenem ezért a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri küzdenem ezért a kapcsolatért?

Figyelt kérdés

2.5 évig voltunk együtt barátommal, vasarnap a semmibol felhozott egy régebbi sérelmet és emiatt szakított velem. aznap még próbáltam menteni a dolgot, utána most picit annyiba hagytam hogy ne nézzen teljesen hülyének. nagyon friss a dolog még. nem akarom magam ráerőltetni. tudom hogy regen rossz voltam hozza, viszont egy ideje sikerult atertekelnem az eletem es jobb embernek lenni, amit ő is észrevett. nem szeretnem ot elvesziteni. foleg nem mar megbeszelt dolgok miatt..

mindenkepp szeretnem megprobalni az ujrakezdest, hisz o nagon sokszor tett mar meg ertem nagyon sok dolgot, futott utanam regen mikor labilis volt a lelki allapotom illetve hasonlok. szoval olyat ne irjatok hogy hagyjam ennyibe az egeszet. nagyon szeretem ot, nem tagadja o sem hogy szeret. még a szakitas napjan delelott azt mondta hogy rajott egy ideje hogy en vagyok neki az igazi es koszoni hogy vagyok neki.. mit tegyek? legyszi segitsen valaki😭

18/L, barátom 20/F

2020. ápr. 20. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Megéri küzdened a kapcsolatért?

Olyan ne írjunk, hogy nem xD

Hát akkor én azt mondom IGEN!

Ha a srác tényleg megtett mindent érted idáig akkor tényleg csak annyit tehetsz, hogy változtatsz a dolgokon amiket kér és valószínű visszafogad ha nincs neki most más.

2020. ápr. 20. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az a furcsa hogy hirtelen felhozott egy regi dolgot es nekem erroleloszor az jutott eszembe h csak vmi okot akart kitalalni

Egyebkent en azt vettem eszre a kpcsolataimban h mivel en kesobb bontakozok ki addig szinte rajonganak ertem stb es mikor kijon nalam is h kimutatom az erzeseket h olelgetem puszilgat magyon stb akk mindig fordul a kocoka es mindig szep lassan elkezdenek kevesbe erdeklodni felem

Ezt igy nem tudjuk megmondani hisz a problemat sem tudjuk, hagyj neki akkor egy kis idot

2020. ápr. 21. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem az hogy valamilyen régi dolgot hozott fel arra utal, hogy csak egy ok kellett neki a szakítására. Ha szeret, akkor miért szakított veled? Ha te vagy az igazi akkor, miért nem vagytok már együtt? Ha köszöni hogy vagy neki, miért hagyott el?
2020. ápr. 22. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!