Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mennyi idő után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő után normális ha lefeküdtök a pártokkal?

Figyelt kérdés
19/L

2020. ápr. 16. 03:35
 1/6 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
94%
A normális az relatív. Eleve azért jöttetek össze, mert kívánjátok egymást, szóval felőlem akár azonnal. Amúgy meg amikor jólesik, nem kell erőltetni semmit.
2020. ápr. 16. 06:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi a normális azt a pár döntse el.

Fontos, h.mindkét fél akarja.

2020. ápr. 16. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen pártokkal, a Fidesznél pl. erősen javallot minél hamarabb a könnyebb érvényesülés reményében.

Amúgy meg szerintem egy rendes párkapcsolatban nincsenek idő intervallumok, hanem jön szépen magától minden. Én speciel még egyik kapcsolatomban sem készültem rá, hogy na akkor ma lesz valami. Elvagyunk, jól érezzük magunkat, aztán úgyis alakul tovább a dolog. Lehet 1-2 nap, 1-2 hét vagy 1-másfél hónapon belül.

2020. ápr. 16. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor, amikor már mindketten szeretnétek. Ha ez egy nap, akkor egy nap, ha fél év, akkor fél év.
2020. ápr. 16. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked akkor lesz aktuális, ha a fiú annyira el tudja venni az eszedet, hogy semmilyen kérdés, vagy kétely nem marad benned. Annak idején a saját lányomnak is ezt mondtam, és bejött neki.
2020. ápr. 19. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kb 5-6 hónap. De ez egyénfüggő :)
2020. máj. 14. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!