Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? Van egy lány 3hete együtt vagyunk! Oda vagyok érte és ő is értem! Kiderült terhes lett a volt barátjától akivel már nincsenek együtt! Persze a csaj meg akarja tartani meg velem is maradni! Nem tudom mit csináljak!
Engem csak az érdekelne, hogy merült fel más opció mint a szakítás, azonnali instant bann.
TERHES MÁSTÓL . Fel tudod fogni???
Ezen kívül 3 hetes (semmilyen) kapcsolat van.
Mégis mi a francot kéne tenned?
Nevelni más kölykét???!
Ennyire elkeseredett vagy?
Szánalmas... meg a csaj is...
Én is menekülnék az tuti. Nem tudnám alapból sem elviselni, hogy olyannal legyek, aki épp mástól terhes.
Persze nem vagy már fiatal, de ahhoz képest nagyon. Szerintem nem vagy felkészülve erre. (Nem ismerlek, de ha belegondok, hogy ki marad az egész tervezés, hogy te szeretnél gyereket, mert most csak úgy lesz, ha vele maradsz, és akkor már nagy felelősség, akkor nem vagy.)
Nekem már terhesség nélkül is kérdéses lenne egyébként... Egy honapja ismered akkor kb.? Most derült ki? Feltételezem akkor előtte 1-2 hónappal voltak együtt. Itt semmi komolyság nincs. A terhességét leszámítva is csak egy kapcsolatba menekülésnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!