Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez a "kémia" duma szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a "kémia" duma szerintetek nem a legnagyobb hülyeség amit ki lehet találni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 10:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
De, szakításkor ez tényleg elég béna kifogás. Hisz ha nincs kémia két ember között, eleve minek jöttek volna össze?
2020. ápr. 14. 14:15
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Az egész pár és barát választás pszichológia és kémia.

Barátot se random választasz, hanem úgy, hogy több szempont alapján vizsgálod a tulajdonságait.

Párválasztásnál is ez megvan, de ugye mellette van egy csomó biokémiai folyamat is amik neked lehet fel se tünnek. Pl az izzadtság illata is mindíg büdös, viszont az eltérő immunrendszerű ember izzadtsága esetenként lehet illatos. Pl én nem bírom a meleget és olyankor eléggé izzadós vagyok, de párom olyankor bújik hozzám leginkább mert jó az illatom, legalábbis ő szereti. Meg én is az ő izzadtság szagát. Többször dícsértem már meg a parfümjét, mikor nem volt rajta :D

Meg ugye boldogság hormon termelődés meg minden. Szóval a biokémiai folyamatok nagyon nem kamuk, majd tanuljátok. De ez nagyon összetett dolog. A pszichológiai hátteret mondjuk pont nem fogjátok tanulni, de ha érdekel azután is olvasgathatsz kicsit.

Mondjuk az megint más, mikor egy csaj szimplán csak undorodik tőled és azt mondja, hogy nincs meg a kémia, mert akkor is biokémiai reakciókat váltasz ki benne, csak nem éppen pozitív irányba.

2020. ápr. 14. 15:20
 13/21 A kérdező kommentje:

"vagy szimplán a külsejével, megjelenésével "

Itt pedig már elég egy (több) fénykép, videó, amiből bőven kiderül, hogy külsőre bejön-e.

Fotón keresztül csak nem működik a kémia.

A személyiségjegyek megint más kérdés.

2020. ápr. 14. 16:32
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

#8 (kerdező)

Az a baj ezzel, hogy szakítasnál kifogásnak tekinted, hogy sokan úgy mennek bele egy kapcsolatba, hogy nem éreznek semmit a másik iránt. Csak belemennek mert jól néz ki a másik, csak abba bíznak hogy majd kialakul valami érzelem is. De ennek hiányában szakítás lesz. Szoktad olvasni ezt a kategóriát gyakorin??

Kezd el... Tele van olyan kérdésekkel amit leírtam, hogy pl "idővel kialakulhat még érzelem?", vagy "menjek bele olyan kapcsolatba, ahol nem érzek semmit a másik iránt, de külsőre bejön?" vagy még hogy " menjek bele szex kapcsolatba, hogy hátha lesz belőle valami?"

Szimlán ilyen egyszerű... Ez nem kifogás, csak a külsőd miatt volt veled vagy azért mert pl vagány csávó vagy, esetleg van pénzed vagy valami. De neki így üres volt a kapcsolat és ennyi.

2020. ápr. 14. 16:53
 15/21 A kérdező kommentje:
Ha a külső miatt van valaki valakivel, az (némely itteni válasz alapján) már a "kémia" működését igazolja. Ha meg így sem működik, az újabb bizonyíték lehet az elmélet helytelenségére.
2020. ápr. 14. 17:23
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
A kémia nem csak a külső, hanem a belső is. Hiába tetszik valaki, akivel összejöttél ha közben egy paraszt. A kémia nem lesz meg.
2020. ápr. 14. 17:35
 17/21 A kérdező kommentje:
A belső tulajdonságok meg már végképp nem kémia- szerintem.
2020. ápr. 14. 17:42
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Mer? Kémia=mennyire illetek össze. Amibe bele tartozik a belső is.
2020. ápr. 14. 17:59
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
A válaszaidból látszik, hogy gyerek vagy még. Majd idővel megérted.
2020. ápr. 14. 18:25
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
”Kettőnk között semmilyen kémia sincs; egy periódusos rendszer választ el minket.“
2020. ápr. 14. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!