Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal mindig veszekedünk mit tegyek? Olvasd a lentit
Én is valami töredéke voltam ennek a csávónak körülbelül, de nyilván nem ennyire durván.
Tehát nem volt bennem olyan szándék hogy most kihasználjam a barátnőmet, hanem csak valamin így teljesen random elkezdtem kritizálni, ami eszembe jutott, meg magára hagytam órákra Messengeren. Aztán egyszer csak, olyan nagy durcit meg sértődést bevágott, hogy az bennem maradt. Éreztette velem, hogy milyen dolog is ez valójában, hogy egyedül vagy, és milyen az amikor valaki úgy rendesen kritizál.
Akkor sírtam először barátnő előtt, és ez több mint egy éve volt. Rettenetesen megbántam, és ezzel tanított meg engem arra, hogy meg kell becsülni azt, akit szeretsz. Méghozzá nagyon. Máig együtt vagyunk, és legfeljebb félreértések vannak, amit írok neki, azt félre olvassa/érti. Igazából ha jól megnézzük, akkor csak nézeteltéréseink szoktak lenni.
Szóval, teljesen átérzem hogy mire gondolsz:)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!