Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elköszön, hogy megy aludni, de még 1 óráig fent van, csak más alkalmazásban, ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Általában mindig így szokott lenni, de sosem ír, hogy nem tud aludni, stb, csak látom, hogy fent van.2020. ápr. 5. 09:13
11/14 A kérdező kommentje:
De akár lehet szerver probléma is.
2020. ápr. 5. 12:47
12/14 anonim válasza:
Mertszerinted te vagy neki az egyetlen a világon akivel beszélgethet?
13/14 anonim válasza:
Én ezt olyankor szoktam csinálni amikor figyelni akarok valamire és már nem akarok fenntartani egy egész beszélgetést mert akkor pedig az van hogy miért nem válaszolok. Szóval pl. elkezdek olvasni egy könyvet elköszönök a lelki betegektől akik azt lesik hogy 1 perce fent voltam, de nem írtam így nyugodtan csinálhatom amit szeretnék.
14/14 anonim válasza:
Annyival könnyebb dolgod lesz ha leszarod. De komolyan. Semmivel nem vagy előrébb csak magadat emészted, ha szeret akkor szeret, nem ilyenen fog elhasalni egy kapcsolat, adj neki is időt magára vagy amit szeretne.
Tapasztalat, én is nézegettem jaj fent volt, jaj a haverja is pont akkor lépett le és nekem bezzeg nem ír vissza.. Istenem, nincs semmi baj. Foglald el magad és ne említsd neki nézegeted, mert gondolj bele, neked róná fel és már paranoiásan nem mernél fentmaradni hátha nézi.
Aztán nem túl gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!