Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha elköszön, hogy megy aludni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elköszön, hogy megy aludni, de még 1 óráig fent van, csak más alkalmazásban, ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Általában mindig így szokott lenni, de sosem ír, hogy nem tud aludni, stb, csak látom, hogy fent van.
2020. ápr. 5. 09:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet szoktam én is csinálni. Nem azért,mert nem akarok már vele beszélni,de sokszor ha már bebújok az ágyba,még nem tudok aludni,így olyasmit nézegetek ami talán elálmosít. Ha a párommal beszélnék,sose aludnék el. Ne gondold túl.
2020. ápr. 5. 09:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Jogos, köszi :) Csak az zavar, hogy csevegő alkalmazást használ, mondjuk ott csak a barátaival beszél elvileg, osztálytársak, haverok.
2020. ápr. 5. 09:24
 3/14 Lena7 ***** válasza:
93%
Nekem meg a telefonom mindig rosszul jelzi ki. Van olyan amikor mar reg alszok ,de meg akkor is azt irja ki ,hogy elerheto vagyok.🤷‍♀️
2020. ápr. 5. 09:25
 4/14 A kérdező kommentje:
Legalább 5 percenként feljön, eltűnik.
2020. ápr. 5. 09:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja,tenyleg. Pl.a messengeren nekem is mondják,hogy elérhető voltam,pedig órák óta aludtam. Valamiért mégis úgy jelezte.
2020. ápr. 5. 09:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy nem akar csak egy másik baráttal irogatni mert már fáradt, de a másikkal még van megbeszélni valója. VAGY játszik és egy játék partnerre tartja közben a kapcsolatot.
2020. ápr. 5. 10:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azzal többre mennél, ha ezeket tőle kérdeznéd.
2020. ápr. 5. 10:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Az szerintem olyan gonosz, mert rájön, hogy az időm egy részét azzal töltöm, hogy nézegetem, hogy fent van-e, és szerintem olyan tolakodó.
2020. ápr. 5. 10:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Messengeren ökörségeket ír folyton, kijelzi, hogy ott vagyok, mikor fizikailag képtelenség.
2020. ápr. 5. 12:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Mi instán beszélünk, talán azért mert ott ismerkedtünk meg, de WhatsAppot használ általában, ott vannak a barátai is, meg Facebookon, viszont volt már rá példa, hogy elköszönt, utána 4 órán keresztül fent volt whatsappon, viszont se instán, se Facebookon. Olvastam hogy a whatsapp is képes arra, hogy online mutatja az embereket, miközben alszanak, de ő nem folyamatosan volt fent, hanem 5-20 percenként 1percre kb és ez 4 órán keresztül ment.
2020. ápr. 5. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!