Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan akadtam ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párom minap megemlítette, hogy van egy legjobb lány barátnője (zarójelben megjegyezném, hogy az exe), akivel közös tetoválást szeretnének csináltatni, mert ez a lány sokat jelent neki. Először csak így néztem, hogy mi van és azt hittem, hogy viccel. De nem! Komolyan kérdezte... na hát ebből lett egy hatalmas vita. Szerinte nem értem meg őt és megprobálom megváltoztatni. Ti hogyan reagálnátok az én helyemben? Barátom 21, én pedig 18vagyok

2020. ápr. 1. 21:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan.

Egyáltalán nem egészseges dolog hogyha az exével legjobb barátok lettek. Ez náluk is hogy jött? Az oké hogy megmarad egy normális viszony, de nem ilyen.

Én hagynám..

2020. ápr. 2. 07:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem teljesen igazad van egyátalán miért van jóba még az exevél? Hát az ilyet úgy basznám ki aztán mehetne rögtön a ,,legjobb lánybarátjaval,, tetoválást csináltatni
2020. jún. 7. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!