Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki?
Szerintem jogosan.
Hogy reagálnék? Már csak az exem lenne.
Aztán mehetne a "legjobb lánybarátjával" ahová akar.
Amúgy sem egészséges ez a dolog.
Teljesen jogosan akadtál ki
Mert te nem jelentesz sokat neki? És ha igen akkor miért nem veled akar közös tetoválást?
Nem vágom
Szerintem ez egy kicsit fura, de simán lehet az exe a legjobb lány barátja. Én erről kicsit részletesebben is beszélnék vele, hogy pontosan mit szeretne magára varratni stb.
Szerintem a reakciója nem volt annyira helyénvaló mert amit leírtál abból nem tűnik úgy hogy te őt akarod megvaltoztatni, hanem nem feltétlenül értesz egyet a döntésével. Lehet hogy rosszul latom a helyzetet.
remélem azert egy picit tudtam segíteni :)
Meglepően most ide egész hasznos válaszok érkeztek:D öröm látni, de tényleg.
Egyébként nekem is rosszul esne. Egyrészt az exe, tudom most barátok de egy időben nem voltak azok, és az az idő nem múlik el. Úgy sem ha nem tartják a kapcsolatot de úgy halványul.
Szerintem beszélj vele. Mond el neki nyugodtan, hogy mi bánt. Ha ki akad az az ő baja, akkor tudni fogod mit kell tenned.
Nem akarok vészmadár lenni, de sztem nem csak barátok ezek alapján...
Mondjuk alapból cikinek tartom a közös tetkót, nekem utoljára 14 évesen voltak ilyen gondolataim, most 20 évesen eszembe se jutna. De ez egy dolog. A másik meg, hogy mikor akartam, akkor is csak számomra fontos személlyel, aki nagyon közel állt hozzám. Feltételezem, hogy ez a pasiddal is így van, az viszont rég rossz, ha valaki ennyire mély “barátságban” van az exével úgy, hogy ott az új párja...
Omg
Teljesen jogosan akadtàl ki
Ha nekem a baràtom ezt kèrdezte volna vasolòt vàgok a fejèhez vagy ott helyben szakitok vele.
Màr elnzèst de mi f... az hogy fontos làny baràt , tapasztalatom szerint a fiu-làny baratsagnak kèt vège van vagy az àgy vagy egy goodbye .
Igazad volt teljes mèrtèkben , azt a kis K.... is csak felkellene pofozni , minek van a közelèbe az exe hogya tudja hogy màr barátnője van .......
Bocsi csak a temperamentumom xd
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!