Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan akadtam ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párom minap megemlítette, hogy van egy legjobb lány barátnője (zarójelben megjegyezném, hogy az exe), akivel közös tetoválást szeretnének csináltatni, mert ez a lány sokat jelent neki. Először csak így néztem, hogy mi van és azt hittem, hogy viccel. De nem! Komolyan kérdezte... na hát ebből lett egy hatalmas vita. Szerinte nem értem meg őt és megprobálom megváltoztatni. Ti hogyan reagálnátok az én helyemben? Barátom 21, én pedig 18vagyok

2020. ápr. 1. 21:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogosan.

Hogy reagálnék? Már csak az exem lenne.

Aztán mehetne a "legjobb lánybarátjával" ahová akar.

Amúgy sem egészséges ez a dolog.

2020. ápr. 1. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogosan akadtál ki

Mert te nem jelentesz sokat neki? És ha igen akkor miért nem veled akar közös tetoválást?

Nem vágom

2020. ápr. 1. 21:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Én sem értem:(
2020. ápr. 1. 21:33
 4/12 anonim válasza:
66%

Szerintem ez egy kicsit fura, de simán lehet az exe a legjobb lány barátja. Én erről kicsit részletesebben is beszélnék vele, hogy pontosan mit szeretne magára varratni stb.

Szerintem a reakciója nem volt annyira helyénvaló mert amit leírtál abból nem tűnik úgy hogy te őt akarod megvaltoztatni, hanem nem feltétlenül értesz egyet a döntésével. Lehet hogy rosszul latom a helyzetet.

remélem azert egy picit tudtam segíteni :)

2020. ápr. 1. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Még nem is azzal lenne a baj, hogy közös tetoválást akar vele, hanem azzal hogy az exe. Persze, értem hogy csak barátok elvileg, de azért nekem akkor is rosszul esne és nyilván tartanék attól nem-e többről lehet szó. Oké, hogy most csak barátok, de a múltban nem azok voltak.Viszont szerintem is az lenne a legjobb ha leülnétek ezt megbeszélni, de ne úgy hogy veszekedés legyen belőle.
2020. ápr. 1. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Meglepően most ide egész hasznos válaszok érkeztek:D öröm látni, de tényleg.

Egyébként nekem is rosszul esne. Egyrészt az exe, tudom most barátok de egy időben nem voltak azok, és az az idő nem múlik el. Úgy sem ha nem tartják a kapcsolatot de úgy halványul.

Szerintem beszélj vele. Mond el neki nyugodtan, hogy mi bánt. Ha ki akad az az ő baja, akkor tudni fogod mit kell tenned.

2020. ápr. 1. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már eleve azon ki akadnék a barátom legjobb barátnője az exe lenne.
2020. ápr. 1. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes jel arra hogy nem jó emberrel vagy. Ennél nagyobb jelet nem is tudom hogy kaphatnál, talán ha előtted szeretkeznek vagy nem tudom.
2020. ápr. 1. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Nem akarok vészmadár lenni, de sztem nem csak barátok ezek alapján...

Mondjuk alapból cikinek tartom a közös tetkót, nekem utoljára 14 évesen voltak ilyen gondolataim, most 20 évesen eszembe se jutna. De ez egy dolog. A másik meg, hogy mikor akartam, akkor is csak számomra fontos személlyel, aki nagyon közel állt hozzám. Feltételezem, hogy ez a pasiddal is így van, az viszont rég rossz, ha valaki ennyire mély “barátságban” van az exével úgy, hogy ott az új párja...

2020. ápr. 1. 23:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Omg

Teljesen jogosan akadtàl ki

Ha nekem a baràtom ezt kèrdezte volna vasolòt vàgok a fejèhez vagy ott helyben szakitok vele.

Màr elnzèst de mi f... az hogy fontos làny baràt , tapasztalatom szerint a fiu-làny baratsagnak kèt vège van vagy az àgy vagy egy goodbye .

Igazad volt teljes mèrtèkben , azt a kis K.... is csak felkellene pofozni , minek van a közelèbe az exe hogya tudja hogy màr barátnője van .......

Bocsi csak a temperamentumom xd

18L

2020. ápr. 2. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!