Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mikor tudunk újra együtt lenni? Szerintetek mikor lesz vége ennek a vírus dolognak?
Szerintetek mikor múlik el ez a vírus? Vagy elmúlik egyáltalán? Nagyon féltem a párom attól hogy esetleg elkapja.
A másik felelmem pedig az hogy nem tudunk többet találkozni. A családom megmondta hogy addig amíg ennek vége nincs nem mehetek sehova. Nos én ezt megértem de tényleg nagyon hiányzik és a vírussal kapcsolatban sem hallok, olvasok biztató dolgokat...
Egy vírus nem múlik el csak úgy...nálunk M.o-n még csak most jön a java, ezt ki kell bírnotok online kapcsolattartással pontosan meg, hogy mikor lesz vége senki sem tudja meg akik tehetnek érte, hogy előbb vége legyen azok mi vagyunk úgyhogy nincs tényleg sürgős dolgunk maradjunk otthon.
Tudom, hogy nehéz de ezt bírjuk ki mindannyian
Kibírom, de úgy hogy elég sokan vannak akik nem veszik komolyan, illetve hogy ilyen gyenge intézkedések vannak rossz bele gondolni is.
Tudom hogy senki nem tudja biztosra de hátha valaki mégis. Nem is tudom mit várok csak ez olyan bizonytalan.
Szeretem és kibírom, csak borzalmas hogy nem érezhetem. Remélem értitek, hogy mi az igazi bajom ezzel kapcsolatban.
#2 köszi a válaszod.
Ezen én is gondolkodtam már, majd megkérdezem hogy mi lenne ha... Csak ugye albérletben lakik és ott egyedül lehet.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!